View Full Version : Divritenju monstri.
Nu ta,iesaku papljapat pa divripulju braucamajiem,kursh nu ir kada piekritejs,kursh ko lieto +/-.
Pats uz doto momentu melietoju neko,bet bija doma sho pavasar kaut ko iegadat,bet paradijas nedaudz citas prioritates,ta ka sho pavasar atkrit(nekas nakam pavasar)pats drumi fanoju par Yamaha R-1,1000 kubi 180 zirgi,bet tas ir pedejiem modeliem,pats domaju pets kada laika iegadat kada 96-98 gada modeliti ari tie pashi 1000 kubi bet kadi 140 lopi.
Es pa ziemu iegādāju šādu:
http://www.wwracing.lv/galerija/gallery11/8e_10.jpg
Tīri prikolam dikti labs, ir 50 kubu motors, patērē litru uz 50km un dod ar ātrumu 50km/h. Uz veikalu un pļažu braukt var ideāli. Izmaksāja kādus 150 lašus ar visu piegādi līdz mājas durvīm :D
pieklaajiigs braucamias, vienigi probleema taa ka es liela auguma uz no malas vareetu izskatiities stulbi :D
Es pa ziemu iegādāju šādu:
http://www.wwracing.lv/galerija/gallery11/8e_10.jpg
Tīri prikolam dikti labs, ir 50 kubu motors, patērē litru uz 50km un dod ar ātrumu 50km/h. Uz veikalu un pļažu braukt var ideāli. Izmaksāja kādus 150 lašus ar visu piegādi līdz mājas durvīm :D
Vecit labajs verkis ar to tik tiesham var labi lidz pljazham aizmauktun galvenais bagazhniekaa ari ielien bez probzam.
super! ja pec vasaras buus lieka nauda tad par shitaadu bus jaapsver doma! vinjam tiesiibas vajag?
auto vaditaja aplieciba vajadziga uz braucamajiem pec 50 kubiem manliekas!
nezinu gan, liidz 125cc man liekas vajadzeeja mopeeda tiesiibas, ja taadas veel pastaav.
nezinu gan, liidz 125cc man liekas vajadzeeja mopeeda tiesiibas, ja taadas veel pastaav.
Pastav,pastav bet pec 50 kubiem jau vajag
auto vaditaja aplieciba vajadziga uz braucamajiem pec 50 kubiem manliekas!
ar auto vaditaja tiesībām varēja līdz 125 kubiem
ar auto vaditaja tiesībām varēja līdz 125 kubiem
Ja bet A1 buetinu vajag(manliekas,varu kljudities)pec 125 kubikiem vajag tochna lielo A,da beigu beigas pazvani uz CSDD un tev visu konkreti pateiks!
Vispār laikam tādā gadienā šitam dampītim nevajag nekādu apliecību, jo jamam īstenībā ir 49 ccm. Šeku apraksts:
http://cgi.ebay.de/Mach1-Benzin-Scooter-Powerboard-Benzinscooter-49ccm-NEU_W0QQitemZ7236336693QQcategoryZ22703QQrdZ1QQcmd ZViewItem
Iz CSDD
Kas ir mopēds?
No 2004.gada 1.maija saskaņā ar grozījumiem Ceļu satiksmes likumā par mopēdu tiek uzskatīts tāds divriteņu, trīsriteņu vai četrriteņu transportlīdzeklis, kura motora darba tilpums - mazāks par 50cm3 un konstrukcijā paredzētais maksimālais ātrums nepārsniedz 45 kilometrus stundā. Mopēdiem jābūt reģistrētiem CSDD.
Kā nokārtot mopēda vadīšanas tiesības?
Ar mopēdu drīkst braukt no 14 gadu vecuma, lai iegūtu mopēda vadītāja apliecību sekmīgi jānokārto teorētiskais eksāmens, kas sastāv no 20 eksāmena jautājumiem. Sekmīgi nokārtojot teorētisko eksāmenu, saņemsiet transportlīdzekļa vadītāja apliecību ar norādi, ka ir tiesības vadīt mopēdu. Ja jau ir kāda kategorija vadītāja apliecībā, tad mopēda vadītāja kategoriju nonorāda. Norāda tikai tādā gadījumā, ja tā ir vienīgā kategorija.
Kur var saņemt mopēda vadītāja apliecību?
Mopēda vadītāja apliecību var saņemt tikai 10 CSDD nodaļās, kur arī citu transportlīdzekļu vadītāji kārto eksāmenus vēlamās kvalifikācijas iegūšanai – Ventspilī, Talsos, Liepājā, Jelgavā, Rīgā, Valmierā, Jēkabpilī, Daugavpilī, Gulbenē un Rēzeknē.
Vai līdz 2004. gada 1.jūlijam izsniegtā mopēda vadītāja apliecība jāmaina pret jaunu?
Ceļu satiksmes noteikumu 324.punkts nosaka, ka līdz 2004. gada 1. jūlijam Ceļu satiksmes drošības direkcijas izsniegtās velosipēda (mopēda) vadītāja apliecības mopēdu vadīšanai ir derīgas līdz 2005. gada 1. jūlijam.
http://foto.inbox.lv/albums/kristaps_s/23-04-2006/pict0016.jpg
http://foto.inbox.lv/albums/kristaps_s/23-04-2006/pict0020.jpg
http://foto.inbox.lv/albums/kristaps_s/23-04-2006/pict0019.jpg
Mans mocīts pēc avārijas atkal ripo. :)
Šodien bez īpaša mērķa esmu noripinājis jau kādus 130km. :)
Plastmasas pašlaik tiek krāsotas, kad būs gatavas (nedēļas laikā), ielikšu foto.
Ir doma pārdot nost un ņemt nākošo. :D
Jetijam krutaaks braucamais :D
Neiebraucu kas tas ir??? kads dzelzis cik stroki cik tilpums cik varsti cik abaroti varbut kauto vairak pasaki par savu dzelzs bratanu a ne tikai to ka tu vinu noshkili,to ari bez teksta var redzet:D
Jaa, Tresam foršs dampis. Pašam, kamēr vel nav gadi, jaudas iemiesojums nespiid, jo kaadi tagad sodi :eek:
Pats dazhreiz izmetu kaadu liikumu ar vecu Voshodu, kuru uzfrišināju pirms paaris gadiem vai ar motorolleri tautā sauktu par Cūku :)
Ir arii Ižs, bet tam nau laika... :o
Neiebraucu kas tas ir??? kads dzelzis cik stroki cik tilpums cik varsti cik abaroti varbut kauto vairak pasaki par savu dzelzs bratanu a ne tikai to ka tu vinu noshkili,to ari bez teksta var redzet:D
Kawasaki zxr750 `89. 750 kubi, 4 cilindri, 16 vārsti, redlains sākas pie 12k rpm, apmēram 100 zs uz riteni. Nu ko vairāk.. nav labs iesācējiem. :D
Jetij tavs braucamais ir labs :D
Kawasaki zxr750 `89. 750 kubi, 4 cilindri, 16 vārsti, redlains sākas pie 12k rpm, apmēram 100 zs uz riteni. Nu ko vairāk.. nav labs iesācējiem. :D
ne nu nau jau ne vainas ,sen sedi uz mocha?
kad izaugshu liels man noteikti bus SUBARU Impreza WRX STI un Kāds shesinieks mocitis! :)
Tev vēl augt un augt. :D
pietam nosaukums tev ir nepareizi uzraksīts
Jetijam krutaaks braucamais :D
He he, paldies.
Bet braucamais tiešam kruts, ticiet vai nē, bet šito var pat tā teikt ratā raut tb braukt tikai uz pakaļējā riteņa. Nepieredzējis cilvis iegāzējot līdz maksimumam var piedzīvot vērienīgu pārsteigumu :D
jetij vasaras beigas pa 100 negribi pardot>? :D
Torado: uz japāņu močiem teju 3 gadus.
Veisix
Padomāšu, tagad pie manis šipojas daudz jaudīgāka versija, mož arī pārdošu, cena gan varētu būt biš augstāka par tiem 100 lašiem, jo ir ielikts pamatīgs darbs tanī visā vēl iekšā, jo standarta komplektācija tāda ļurīga bija. Arī motors izvīlēts tādā veidā palielinot kubatūru un kopējo jaudu - stūres mehānisms pagatavots pilnīgi no jauna :D Tagad iet lopā!
Padomāšu, tagad pie manis šipojas daudz jaudīgāka versija, mož arī pārdošu, tik atgādini!
Kada? :)
Ehh, nevaru uz sitiena dabūt infu, jo ar šitām lietām bračka ņemās - es daudz mazāk. Karoč tas jaunais būs ar daudz stinkrāku konstrukciju, skeiteri ar tādiem no 2m augstuma lec un jams nelūzt. A šitamais domājams pēc tāda trieciena izšķīstu :D Tiklīdz sadabūšu infu tad jau iepostēšu.
Torado: uz japāņu močiem teju 3 gadus.
Ta jau nesi vairs nekads iesacejs,kaut gan gadas ka ir cilvji kas uz visu savu atlikusho muzhu paliks iesaceju statusa.
tres, tagad tev kārtīgs street-fighter ;) /nu gadrīz kārtīgs/ nez, ar tām plastmasām diezgan ķēpīgi, ja krīti, tad nobružājas. bet streetfighteriem tādas problēmas nepastāv ;)
piemēram šis zxr 750
http://www.soulreavers-mf.de/images/bikes/streetfighter_muellex1.jpg
http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=20204
Kā es fanoju par šito, vienkārši ekstāzes moments...
Pašam Jawa 350 ;) iet lopā
Lai gan tiesības gan derētu nolikt :D
ko nioziimee "iet lopā" ????
Nez, laikam jau to ka ripo uz priekšu :D
Nu to, ka nav labs iesācējiem, neattiecināju uz sevi. :) Tā bija nelāga sagadīšanās.
Robja, tiem "true" strītfaiteriem aste neder, lai vadātu draudzenes dupsi. :P
Nu un krītot vienalga atboiņikus vajag, citādi buhtes un krāsā švīkas rodas arī uz dzelžiem.
Protams nokrist ar pliku moci ir lētāk nekā ar plastmasainu jebkurā gadienā. :)
Nu to, ka nav labs iesācējiem, neattiecināju uz sevi. :) Tā bija nelāga sagadīšanās.
Robja, tiem "true" strītfaiteriem aste neder, lai vadātu draudzenes dupsi. :P
Nu un krītot vienalga atboiņikus vajag, citādi buhtes un krāsā švīkas rodas arī uz dzelžiem.
Protams nokrist ar pliku moci ir lētāk nekā ar plastmasainu jebkurā gadienā. :)
Bet nu rekinies to ka braukat bes plastmasam kaut ,ka nepochotna.ja esi svedienas braucejs tad jau nau nekadu problemu,it ka lidz bodei aizbraukt, nevajadzetu krist.Bet ja esi mochitajs tad ar to ir jarekinas-KRITIENI BUUUUS(protams shi pakape vienmer ir jasamazina,jo tas tomer ir bistami ne tikai tev bet ari apkartejiem)un bez normalas formas)ekipejuma tas ir ne tikai neprats, bet liela mulkiba,protams ja negribi "sigrat v jashchik",jeb kljut par invalidu.To es saku no savas mazas pieredzes(esmu dabujis normalas muguras traumas ar visu ekipejumu)
ehhh,man gan Ducati gribas.... gan jau ar laiku. :o
Torado:
Tev par godu nofotogrāfēšos ar visām plastmasām un pilnā moto ietērpā. :)
Pagaidām man ir bijuši 2 tādi daudzmaz nopietni kritieni, no kuriem pēdējais ar šo moci tāds pamatīgāks (transit busiņam sejā taisot par vēlu kreiso un bremzējot izslīdot priekšējam ritenim). Rezultātā nošķilts mocis, labi ka nesošā daļa un motors nebija cietuši, un sasista kāja - nezinu, kas no tās būtu palicis pāri, ja es brauktu džinsenēs, kā vasarā to esmu mēdzis darīt. Tas viss 1 minūtes brauciena attālumā no darba. Pirms tam kritiens bija ar pirmo japānīti, pat mentus nesaucu - līkumā nošverņījos izslīdot draņķīgai pakaļējai riepai, pašam caurums biksēs un neliels nobrāzums, mocim salauzts vējstikls un vēl citi loriņi.
ja nav noslēpums,cik apmēram izmaksā tāda lietota moča uzturēšana un ekpluatācija?
ehhh,man gan Ducati gribas.... gan jau ar laiku. :o
nu katram savs,man akal ducati dizains ne visai
ja nav noslēpums,cik apmēram izmaksā tāda lietota moča uzturēšana un ekpluatācija?
Tas ir atkarigs kada stavokli tu panem lietotu moci,jastas no ka nem un ko nem.Ja vis ir OK tad uztureshanas izmaksas bus decl,pirmas nopietnas izmaksas bus saistitas ar ekipejumu!!!Pie mums latvija es moci nepirktu,ja tikai no tuva drauga kas izstastis visu,jeb no salona jaunu bet tas protams ja kabata atlauj!!!Es nakam pavasar savam braushu uz faterlandi pakal,tur vienkarshi ir gali(shirmaviku banda),laicigi atradis pa OK ceniku ar normalu nosktejienu,normala stavokli(koptu)
Mocim viena sezona (teiksim 5-10k km), nerēķinot avārijas un benzīnu būs apmēram šādi:
svaiga motoreļļa+filtrs = 30ls
jauna ķēde+zobrati = 100ls
jaunas riepas = 200ls
tosols = 5ls
kalotkas priekšā un pakaļā = 40ls
Protams, braukājot ilgāk vaig arī citas apkopes, karburatoru regulēšanu, pārējo (bremžu) eļļu maiņa, dakšas blīvslēgu un eļļas maiņa, sajūga disku maiņa un vēl šādas tādas lietas.
Protams, var izvilkt to sezonu garāku un, ja nav baigais noskrējiens vai mocīts mocis, tad ķēdi ar zobratiem var novilkt 2 Latvijas sezonas un varbūt riepas ar. Riepas var pirkt arī lietotas, taču vairs nav tā sajūta un nopietnība. Eļļu gan vaidzētu mainīt pirms ieziemošanas katrreiz.
Ekipējums, tāds sākuma variants, ādas + zābji + ķivere + cimdi = ~400ls. Protams, var nopirkt kautkādu ģošu, kas nav nopietni, vai atrast labas lietotas mantas, kas der.
Ekipējums, tāds sākuma variants, ādas + zābji + ķivere + cimdi = ~400ls. Protams, var nopirkt kautkādu ģošu, kas nav nopietni, vai atrast labas lietotas mantas, kas der.
Ar to ekipejumu ta ir ka ir pa 400lashiem bet nu jastas kur ko var atrast,ja viena no versijam ir nenemt jaunu,bet tas atiecas uz zabiem+jaku+bikses+jostu+cimdi un tt.jastas kada stavokli,bet nu kjiveri gan nekad neiesaku nemt b/u neviens nezin cik belzienus vina sanemusi,un ja vina sanems kartejo belzienu pa to pashu vietu tad var ari pauris aiziet reizinatajos:p
Tā forumos visi mēļo par tām ķiverēm, taču reāli nevienu patiesu stāstu neesmu manījis par sašķīdušu, kā arbūzu ķiveri. Protams, ja iepriekš kāds ar kamazu nav pārbraucis pāri.
Ekipējums - man pašam ir kautkāds liellopa ādas noneims, jaka + bikses - pasmagi, bet visādi citādi, sūdzību nav. Ņēmu AF par 200Ls kopā. Ķiveri tādu sākuma variantu var piemeklēt par 80-90 Ls, zābakus tāpat. Cimdi ap 30 ar ir ok.
Ķiveri ņemot, jāņem ir tāda, kas uz ķobja stāv kā uzlieta, man pašam esošā ir maķenīt pa lielu un nav jauki, kad nesoties tā šķobās. Domāju investēt kādus 150ls jaunas iegādei. Zābakus ar jāmeklē jaunus un foršus garos, teju līdz celim. Būs jāpašurī pa veičiem viendien. :)
taču reāli nevienu patiesu stāstu neesmu manījis par sašķīdušu, kā arbūzu ķiveri. Protams, ja iepriekš kāds ar kamazu nav pārbraucis pāri.
Ka lai tev saka,naksies tevi nedaudz apbedinat.pieredze krosa rada to ka labs 3-4 belziens pa to pashu vietu un kjivere neluzt,kjivere sadalas un luzt tavs pauris,cik tas ari nebutu bedigi:D
Tad jau jābūt tīri labiem belzieniem, zemē nomestai ķiverei vis tā uzreiz nenotiks.
Domāju investēt kādus 150ls jaunas iegādei.
Mans tev ieteikums nepazhelo kadus 400$ un panem jaunu kaut vai to pashu Arai brenda ir tiri simpatiski modelishi
Tad jau jābūt tīri labiem belzieniem, zemē nomestai ķiverei vis tā uzreiz nenotiks.
Nu bet parekini ,ja kaut vai uz 70Km/h(es nenemu nekadus extream speed)noliecies garshlaukus uz shtrases vai pilseta ,da jebkur un atsit cherdaku pret barduru,cela stabinu da pret jebko,kas ir uz cela nostiprinats,vai nenostiprinats ka tu doma kas bus nakamreiz???
Hehe, mochi Torado vaajiiba? :>
Es arii neateiktos no kaada baika, tikai tad no manis sieva un maate atteiktos...
Hehe, mochi Torado vaajiiba? :>
Heh pazusi dveselite:D Tu jau ar nevienmerigi elpo pret shamajiem verkiem:p
Heh pazusi dveselite:D Tu jau ar nevienmerigi elpo pret shamajiem verkiem:p
Jap, bet negribaas sievu un maati aatri nosirmojushu ieraudziit... :>
Jap, bet negribaas sievu un maati aatri nosirmojushu ieraudziit... :>
Nu uz to es varetu tev atbildet loti egoistiski,bet neatbildeshu,tas bar but nezheligi:D :D :D
Man jau ar diktam moči patīk ;) UN pat ir plānos kādu drīzumā iegādāt, tik nez kas man sanāks.. :rolleyes:
It kā jau it Baltkrievu Minsk ar 125 cc motorīti un 4 ātrumiem, viss oriģināls, 1986 gada :D Bet vai tad tas ir mocis :D
Man jau ar diktam moči patīk ;) UN pat ir plānos kādu drīzumā iegādāt, tik nez kas man sanāks.. :rolleyes:
It kā jau it Baltkrievu Minsk ar 125 cc motorīti un 4 ātrumiem, viss oriģināls, 1986 gada :D Bet vai tad tas ir mocis :D
Man pirmais braucamais bija shperinjsh,un tad vel kadi 3-4 tadi,tad delta(bet partaisits ramis,pakala uz vienu ami,no ramja tikai motora stiprinajums palika,izforsets lidz nelabumam motors)tad bija kadi 2 izhi,tad java un ta talak,taka kada vaina iesakumam minska.Ta ka ja tas bus tavs pirmais 2x ripaku braucamais,normali.Ievertesi ka ir uz 2 rimbuljiem, un tad jau novertesi pec situacijas vai ir verst un esi spejigs parsesties uz ko nopietnaku.
P.S.Ir muljkigi darit ta ka bagato papuku delini dara ne reizi nau sedejushi uz 2 ritenj monstriem, bet redzejushi bildites piemeram R-1 un VAAAAAUUUUUUU gribu,un papus delinam noperk ja jau vinsh grib a vinam ka jau es teicu ir 1000kubi un pari pa 140 lopiem nu kas no ta sanak 90% papum nav vairs ne delene ne pirkta mocha,tikai kartejie izdevumi bereem!!!!:( (divus gadus apakal nacas apglabat divus faterlandes draugeljus, vienu pirms Janjiem, otru pec Janjiem.Abi ar R-1)
Turpinot temu par R-1, nu naidigs un ljauns vinsh ir ljoti daudz dzivibas ir aiznesis.Nu bet ta ir viena medaljas puse, ka saka tauta var jau nodzivot mierigu garu dzivi un sakert lielako adrenalina devu parejot ielu uz sarkano!!!bet tad viena momenta tu pamosties no rita un komstate ka tev ir 60-70 gadi un kas? Da neks, tu sac domat vai visus shos 60-70 gadus tu esi bijis dzivs,un konstate ka nezini,jo esi dzivojis ka kratina kur nekas ljauns tev netiek klat, kur tu no visa esi pasargats, esi dzivojis pec kada paklausiga piemera,pec kada principiem, pec kada ieteikumiem, tadel ka tev vienmer kads ir teicis ka un kas ir jadara!!!Un nonac pie tizla secinajuma ka tu neesi dzivojis, ka tevi kads ka kaktusu ir izaudzinajis uz palodzes!!!
ES TAAAA NEGRIBUUUUUUUUUUU!!!!UN NEDARIIISHHHUUU.Bet tas ir tiri mans viedoklis!
Vispār jau pie mums uz ielām ir grūti izdzīvot uz 2 riteņiem. Ja brauc, tad ir jābrauc ideāli ne tikai par sevi, bet apdomājot arī visus iespējamos variantus no tuvējo autovadītāju puses un katru šķērsielu apbraukt ar lielu uzmanību. Liela daļa profesionālo motosportistu ar moci nemaz uz ielām nerādās, piemēram, tāds Neija vai Rožkalns brauc tikai pa trasi.
Reizēm man arī uznāk tāda doma, pārdot visu nafig un braukāt tikai uz 4 un basta.
Vispār jau pie mums uz ielām ir grūti izdzīvot uz 2 riteņiem. Ja brauc, tad ir jābrauc ideāli ne tikai par sevi, bet apdomājot arī visus iespējamos variantus no tuvējo autovadītāju puses un katru šķērsielu apbraukt ar lielu uzmanību. Liela daļa profesionālo motosportistu ar moci nemaz uz ielām nerādās, piemēram, tāds Neija vai Rožkalns brauc tikai pa trasi.
Reizēm man arī uznāk tāda doma, pārdot visu nafig un braukāt tikai uz 4 un basta.
Un kads bus tad nakamais solis???Karbonadi est ar karoti?Nesadursies,visadi taksh gadas:D Nu nez ta ir katra privata tema un risinajums.Bet mans viedoklis ja tu nokapsi no mocha uz visiem laikiem tu sho kauju esi zaudejis:p
heh... Torado... saki jel, kaadas traumas tev bijushas? pirms traumām jau parasti ir tā, ka viss po, bet kad reāli saskaries ar nāves briesmām ,tad gribas dzīvot ;)
heh... Torado... saki jel, kaadas traumas tev bijushas? pirms traumām jau parasti ir tā, ka viss po, bet kad reāli saskaries ar nāves briesmām ,tad gribas dzīvot ;)
Traumeti 4 muguras skriemeli (jo projam ar muguru mokos)naves briesmas ne bet ratini spid pec vel vienas tadas traumas.Bet ar moci ta pat braukshu !
Heh, Yamaha R-1 ir mans favoriits... Pagaidaam gan nav, bet visam savs laiks... :cool:
vakar ar shitaadu zveeru braukaajos =]
http://img211.imageshack.us/img211/9585/scooteris9pd.th.jpg (http://img211.imageshack.us/my.php?image=scooteris9pd.jpg)
riktiigi labs skuuteris ar motoru, vieniigi jau taads palietots, bet pilda savu pienaakumu un velk stabili ap 35km/h =] aizmirsu savokjeet bildes kaa shis iizskataas :D
Šodien paložņjāju pa netu pastījos ceņikus moicem.Tieši skatijos R-1 ceņikus.
Secinājums:Latvijā neadekvāti paaugstinātas cenas!!!:mad:
Tas jau nav nekāds jaunums,BMW motocikliem vispār cenas laikam ir 2x paceltas.
Nezinu ka ir ar BMW un ka ar 2x, bet droshi vien ka jau ar visiem.Pat taja pasha ebay.de ja pastas tur ir daudz draudzigakas cenas.
Pasties to pašu autoplius.lt.
Bet, ja salīdzina esošo situāciju ar gadiem 2 atpakaļ, tad cenas ir mazliet uzlabojušās.. Protams, līdz Vācijai vēl tālu.
Y0h0h0000!!!
Esmu mocim uzlicis plastmasas un viss izskatās traki smuki. Žēl, ka fočuks ir noklājies un nav sanācis sabildēt.
Šodien ar pāris buddies bijām uz Biķernieku trasi, kur notika treniņi. Tika solīts, ka varēs pa kartinga trasi riņķot, taču tā bija sagatavota kautkādam gaļimam dragrace un nebija pieejama. Kā kompensāciju, Brunis tas, kas Rožkalns, mūs palaida pa lielo trasi uz 15min. DĒĒĒĒĒM, kādā es esmu ekstāzē!!! :D :D :D Fīlings ir vienkārši lielisks, lai arī tie bija tikai 5 apļi, izgriezu tā kārtīgi. Šīīīīīīš, vūhū!!!! :)
DeadmaroZ-TLOTL
06-25-06, 23:15
He nu man ar ir izdeviiba lietot mociiti
http://dead.torrents.lv/bildes/mociitis.jpg http://dead.hub.lv/bildes/mociitis2.JPG
110cc 4taktu motors ,4ri robi , starteris :D
Iet burtiski lopaa :D , no malas jau izskataas diezgan smiekliigi , bet kad uzseezas tad ir labaas jushkas :-)
Tirgo shitaadus briinumus muusu moto brauceejs Rupeiks :D
Huh, šitos mazos zinu, pats arī esmu braukājis, iet nenormāli labi.
Amerikāņi ar šitiem arī labos trikus rāda :D
Uzmauc vinam lielaakus ratus un no malas vairs neizskatiisies - :D
Priekshaa jau nu veesi, aizmuguree gan xz, xz :cool: :p
DeadmaroZ-TLOTL
06-28-06, 16:11
Priekshaa var , bet aizmuguree nu nekaa!
Laukos staav Dnepra MT-10, protams apgreidota, sagraiziita, tad veel Iz Ju-4, un Riiga kurai modeli iisti nezinu, nu taa "rooza pantera" Bij aiesaakts taisiit ari tadu kaa Jetijam, "samopalu" ar D8 motoru. Bildes kaukur ar meetaajaas.
Neslikts aparāts! Pa cik šādi iet? Man derētu viens vasarnīcai, lai ir uz kā pēc alus braukt!
GRIBU MOCI!!!!! :o :( :( :D
DeadmaroZ-TLOTL
06-29-06, 19:03
Neslikts aparāts! Pa cik šādi iet? Man derētu viens vasarnīcai, lai ir uz kā pēc alus braukt!
ap 1000eur galiigi jauns
Tākā esmu dabūjis atpakaļ fočuku, tad ielieku nelielu apdeitu:
http://foto.inbox.lv/albums/kristaps_s/02-07-2006/pict0110.sized.jpg
http://foto.inbox.lv/albums/kristaps_s/02-07-2006/pict0108.sized.jpg
http://foto.inbox.lv/albums/kristaps_s/02-07-2006/pict0103.sized.jpg
Skaistule un briesmonis:
http://foto.inbox.lv/albums/kristaps_s/02-07-2006/pict0095.sized.jpg
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1096&stc=1&d=1158078899
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1097&stc=1&d=1158078899
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1098&stc=1&d=1158078899
DeadmaroZ-TLOTL
09-12-06, 19:50
Shitais toc ir monstrs :-)
man liekas Jetij tavu es vakar vai aizvakar redzeju kaukur starp kalnciema un meza ielu, vai vismaz ko lidzigu :D
Tas bij cits spalvains radījums, Rīgā biju tikai šodien :D
Bildes un video būs rīt, domājam aizlaist uz meža trasīti. Vispār ar šito pat 95 kilogramīgs tēvainis ratā cēla :)
Deadmaroz un Jetijs- var sīkākus braucamo aprakstus un kādu linku?
Blee... video ir, bet 30 mb, nav kur uzmest.... :mad:
Parametri šeit:
http://www.adaracing.com/viewitem.php?id=gtr001r&maincat=scooter
zvani tak tam alkānam Gintam,lai šis izbrīvē vietu.
DeadmaroZ-TLOTL
09-13-06, 21:22
Deadmaroz un Jetijs- var sīkākus braucamo aprakstus un kādu linku?
a ko tu siikaak gribi zinaat?
Blee... video ir, bet 30 mb, nav kur uzmest.... :mad:
uzliec uz rapidshare.de es ari gribu redzet :>
DeadmaroZ-TLOTL
09-13-06, 21:40
Jetij ja incee vieta kur uzmes PM , ir paaris GB briivi :-)
Mans divritenju monstrs! :D
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=1111&stc=1&d=1158172735
2005 gada ruupniicas modelis
Shogad upgrade uz XT pakaleejo paarseleedzeeju...
DeadmaroZ-TLOTL
09-13-06, 21:46
ar shito ej uz lisapeedu sadalu :D :D :D :D
Lūdzu :)
video1 (http://download.times.lv/ufes_download.php/?file=d57d48d3bc4aa3438ab96cb1c1793b04&rcpt=smalllama@one.lv)
video2 (http://download.times.lv/ufes_download.php/?file=305526d8363ad1d24e4eb10ce6e07674&rcpt=smalllama@one.lv)
video3 (http://download.times.lv/ufes_download.php/?file=d06cfe58f17e3b770b962364da5b78b8&rcpt=smalllama@one.lv)
Skaļš gan tas maita, jāpērk klusinātājs.
a tas uz taa braucamaa esi tu pats personigi?
Nea, tas bracka, kādam jau ir arī jāfilmē :D
Omg! Man gan būtu bail ar tādu duparātu nesties pa kautkādu zemes-zāles ceļu. :D Bet nu spridzeklis gan!
Tas bij cits spalvains radījums, Rīgā biju tikai šodien :D
Bildes un video būs rīt, domājam aizlaist uz meža trasīti. Vispār ar šito pat 95 kilogramīgs tēvainis ratā cēla :)
a braucamais bija tavs? ja pareizi aceros tad tam braucejam tiesham bija pagaraki mati :D
Vēl biju uz Rīgu aizskrējis svētdien (bija izskrējis no galvas), aizvedu mammuku uz Dominu un Alfu. Mož toč tad mani redzēji :)
a ko tu siikaak gribi zinaat?
kur jamo dzīvē apskatīties, izmest kādu līkumu, kā ar garantijām/detaļām, kur netā var apskatīties utt
http://www.goped.lv/?p=video&l=lat
šekur pāris linki uz video ar tieši šo dampīti, tieši ekstrēmākos ceļos un tramplīnos :)
DeadmaroZ-TLOTL
09-21-06, 13:06
kur jamo dzīvē apskatīties, izmest kādu līkumu, kā ar garantijām/detaļām, kur netā var apskatīties utt
ja godiigi nezinu kur dziivee var apskatii , mans ir taalu :D Kaa jau teicu velk vinus Latvijaa Maaris Rupeiks , ja buus laika uzprasiishu kur tad vinus tirgo peectam , domaju ka garantiju arii vinsh pats nodroshina (vinam labs hehaanikis :D :D ) un detalas ar caur vinu vareetu dabuut ja vajag!
Kaa menti uz to GoPed skatas? Kaadus vaakus prasa, vai numuru un ko tml virsuu nevajag karinaat. Klasificee ka mopeedu vai kaa? Doma pasham ko uzkreacioneet :rolleyes:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.