PDA

View Full Version : Direct Connect search!

veisix
04-22-06, 16:12
labdien! Tātad:
vakar man ievilka Wi-Hi ( mdsl pa gaisu! ) :) viss bija kruti lidz ieslēdzu savu datoru un iegu dc ieksha! meigināju nolādēt vienu dziesmu bet man nestrādāja search! pec kada laika man pieleca ka man tak ir jauna IP adrese! to nomainiju pie settingiem un nospiedu ok! Un atkal mans stulbais search nestrādā! tas pats ari otram PC!! Esmu izmisumā! Pie passive dazhreiz kautko var atrast bet pie active vispār nūlle!
Jus nezinat kas par lietu un ko man darīt tagat lai atkal viss buutu kārtībā!?? Padies!

Angelz
04-22-06, 16:28
labdien! Tātad:
vakar man ievilka Wi-Hi ( mdsl pa gaisu! ) :) viss bija kruti lidz ieslēdzu savu datoru un iegu dc ieksha! meigināju nolādēt vienu dziesmu bet man nestrādāja search! pec kada laika man pieleca ka man tak ir jauna IP adrese! to nomainiju pie settingiem un nospiedu ok! Un atkal mans stulbais search nestrādā! tas pats ari otram PC!! Esmu izmisumā! Pie passive dazhreiz kautko var atrast bet pie active vispār nūlle!
Jus nezinat kas par lietu un ko man darīt tagat lai atkal viss buutu kārtībā!?? Padies!

Heh, palaid DC, ieej File -> Settings -> Connection Settings -> iekjeksee Passive rezhiimu. :]

veisix
04-22-06, 16:30
bet es negribu passive? man visulaiku vinsh gaja uz acive!! :mad:

Angelz
04-22-06, 16:32
bet es negribu passive? man visulaiku vinsh gaja uz acive!! :mad:

Visu laiku lietojot bla bla dsl WiFi konkciju?

Signaala liimenis un pakeshu loss % ir ok?

veisix
04-22-06, 16:39
ne kq jau teicu Wi-Hi piesleedza! pirmstam bija tikai 1 datoram internets!

Signaala liimenis un pakeshu loss % ir ok? - kur to var redzeet?? man vispar pirma reizi dariishanaa ar to wi - hi!

Kasparz
04-22-06, 16:59
1. Tas ir Wi-Fi.
2. Start->Run->cmd->ping www.kautkādalapavaiip.xvz

Angelz
04-22-06, 17:00
ne kq jau teicu Wi-Hi piesleedza! pirmstam bija tikai 1 datoram internets!

Signaala liimenis un pakeshu loss % ir ok? - kur to var redzeet?? man vispar pirma reizi dariishanaa ar to wi - hi!

Ja tev WiFi mdsl pamataa ir WiFi rooteris tad tev iekhs DC active konekcija nespiid.

Paketu loss var iechekot pingojot kaadu hostu.

WiFi signaala kvalitaati var apskatiities @konekcijas statusa zem My Network Places vai arii ja pie pulkstenja ir redzama WiFi network'a konekcija tad uzspiezhot labo peles pogu uz jamaas iconas un panjemtot status menu.

Kashelz
04-22-06, 17:07
1. Tas ir Wi-Fi.
2. Start->Run->cmd->ping www.kautkādalapavaiip.xvz
Nu es nedaudz precizeeshu, ja gribi pachekot kaa un cik stabili nets straadaa ir jaapingo ilgaaku laiku, bet vajag pielikt klaat -t komandu, taa tiek suutiitas neierobezjotas pakas nevis 4 gab kaa nokluseeti! Tatad atverot CMD uz WinXP vari raxtiit: ping -t google.lv un paartraukt suutiishanu manuaali var ar CTRL + C ;)

robja
04-22-06, 22:25
Hmmm... cik normāli packet loss ir parastajam netam pa vadiem... ??? man ir livas net

veisix
04-22-06, 22:33
ne ko nesapratu! bet nu bus vien tada gadijuma ar passive jaiztiek! :(

drunk_lizard
04-23-06, 09:29
veisix, tu tak esi savaa rtk paspiideejis par datortehnikas gjeeniju!
taadam viiram tak vajadzeeja perfekti paarzinaat ruuteri un tiikla konstrukciju kaa taadu.
varbuut vienkaarsji biosaa bija tiikla kartes overkloks jaauztaisa?

Kasparz
04-23-06, 10:38
veisix, tu tak esi savaa rtk paspiideejis par datortehnikas gjeeniju!

15 gados vēl neviens iekÅ¡ rtk nav ticis

drunk_lizard
04-23-06, 12:53
patiesiibaa man po, kur vinjsj spiideeja...
spiidola arii aafrikaa ir spiidola.....

veisix
04-23-06, 14:07
kur ir teikts kad es RTK macos?? es domaaju tur macities ja netikshu sava skola tālāk zvģ!!! :D bet es jqau tikai vel macos! un ar shito forumu esmu daudz iemacijies! boot suck forever!
:D

JANKS
04-24-06, 22:07
cik atceros, kad muusim bija ultradsl tad ieksh DC settingiem tika iekjekseec tikai activ un nekaada ip iekshaa netika raxtiita un viss gaaja...