View Full Version : AMD FX burn
shodienas aukstums naak par labu tikai CPU
speciaali "slimajam" no EOZ Team :D
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=65110
BTW. un bez LN un t.t.
Heh, cool
Next benches :D
Ir ok, bet tomeer loti lielu performanci dod tieshi FSB frekvences palielinaashana. Bet mans domaat tas ir labs veids kaa paarbaudiit potenciaalu...
someonesick
01-19-06, 00:55
:D paldies par centiibu, vareejaat jau necensties manis delj :D...
3,6Ghz... nice, teishaam nice... benchable frekvences testeejaat? 3,5Ghz 3D benchable ir ljooti OK procis... shitas procis ir noteikti patureeshanai!;)
taadi ir veseli divi gab. pilnigi identiski (braalji) un iet ari vienaadi
someonesick
01-19-06, 01:01
taadi ir veseli divi gab. pilnigi identiski (braalji) un iet ari vienaadi vot tas jau ir labi! ;)
a kaa tas FX-57 iet?
Damn, ljoti labs rezultaats, tieshaam varbuut ir kaadi benchi, kur CPU paraada savu speeju kaut cik stabili straadata pie kartiigaam frekvenceem? 3.6 Ghz ir ieperoshi jebkuraa gadiijuma :p
kursh, ari, no diviem? :D
someonesick
01-19-06, 01:12
kursh, ari, no diviem? :D :D
vienalga... nju teiksim taa... nosaukums mani neinteresee, interesee kursh iet max... :p
tatad kursh no juusu 20 cpu iet viss augstaak? to vajadzeetu zem Di pabazt... jums buutu reaala iespja kadu no vinjiem pacelt liidz W/R
par DI un cita veida plaaniem pagaidaam neko neteikshu, jo citaadi atkal tu vareesi njemties te ar tiem saviem tekstiem un memuaariem
Baidos, ka ar DI priekš WR pamaz, vajag tomēr 4Ghz un kaut ko aukstāku piemēram 3 stage cascade vai LN :)
someonesick
01-19-06, 01:21
:D yes... juutu ka esmu juus gana sadusmojis... tagad buus action! tas ieper! :cool:
Baidos, ka ar DI priekš WR pamaz, vajag tomēr 4Ghz un kaut ko aukstāku piemēram 3 stage cascade vai LN :) pirmaas iespejas ieksh LV toch nav... bet LN uz 90nm CPU? nez...
p.s. ar lobbera di konteineri vareetu buut pat tieshi laikaa...
nesadusmoji gan, tikai izbesiji ar nesakarigo bazaru pilnigi nje pa tjeemu, nezinot pat visus apstaaklujus un meerkjus, pat ari atiecibaa(labakaa) uz no-team
someonesick
01-19-06, 01:28
ok.. sorry.. esmu aans atziistu, un biezi gvelzu to kas praata... :p ko tu slimam padariisi :p
bet nu biezi arii saku taisniibu...
nez, itkaa negribaas ar jums ****ties, bet man taada magjiska speeja ar jums vienmeer sakasiities :D
someonesick - sakasiities netikai ar vinjiem, bet ar visiem! Un tik tieshaam tu biezi gvelzu to kas praata un nedomaa liidzi, bet tas taa, gan jau saprati par ko runa! :mad:
Kungi pievaldaas... Runaajam pa teemu plz! Attieciibas luudzu kaartot ar PM vai privaatu tikshanos!
Varējāt gan vismaz Bootmarku izlaist... neticu, ka tam 5min neatlika ;)
BTW. un bez LN un t.t.
A kāda starpība?
Nu EOZ vechi, tak saliekat visu kopaa, un ko paraadat, screens smuks, bet vajag buut arii citiem tikpet smukiem ;)
ugh, kad tik miinus notureetos sho weekendu buutu varen jauki pacept FX57...
a pie kaadaam temp shitas rezultaats?
Iedomaajos labz buutu Vapo LS + Air@ -25 + FX57 = headshot :D
Angelz, ar FX-57 marinēšanu jau esi mazliet nokavējis... 3dmark06 dualcore tavu FX vienkārši iznīcinās... ;) un arī citos 3dmarkos tik lielas atšķirības vairs nav...
Es skatos GNT saacis atkal piedavaat FX55 90n vairum-iepirkuma cenjiks 576Ls :eek: :eek: :eek:
Angelz, ar FX-57 marinēšanu jau esi mazliet nokavējis... 3dmark06 dualcore tavu FX vienkārši iznīcinās... ;) un arī citos 3dmarkos tik lielas atšķirības vairs nav...
Domaaju ka nav tik traki es varu pacensties nobenchot 3Dmarku ar 3.5...3.6Ghz ja ne pat vairaak... Bet kaa ir ar Dual cori? Augstaak par 3Ghz ar kapeikaam neesmu no juusu dual optjikiem redzeejis...
Bet nu neko nesoliishu savaadaak atkal te panesiisies.
Pashlaik dienzheel daudz darba peec darba, nav laika o/c kaut tagadeejie apstaaklji ir pasakaini 4 o/c! :]
Domaaju ka nav tik traki es varu pacensties nobenchot 3Dmarku ar 3.5...3.6Ghz ja ne pat vairaak... Bet kaa ir ar Dual cori? Augstaak par 3Ghz ar kapeikaam neesmu no juusu dual optjikiem redzeejis...
3dmark05: dual core ~ single core + 300 Mhz
par 3dmark06 vispār nerunāsim - tur vienkārši neviens single core cpu nespēj dual core līdzi turēt...
Protams, Pi benchos un Bootmarkā no svara ir tīrā frekvence, bet nu Bootmarku tuvākajā laikā tā kā vajadzētu optimizēt priekš daudzkodolu procesoriem :D, savukārt Pi benchos Dothans owno joprojām... ;)
Es nesaku ka dual core nerullee. Peec manaam domaam reaals powah dualaajiem risinaajumiem buus @AM2.
someonesick
01-19-06, 12:56
Bet nu neko nesoliishu savaadaak atkal te panesiisies.
Pashlaik dienzheel daudz darba peec darba, nav laika o/c kaut tagadeejie apstaaklji ir pasakaini 4 o/c! :]
lol... deff`a dualcore ir benchabla 3,2Ghz zem vapo (3 ar kapekaam)... un tagad pierekjini 3,2ghz+300Mhz... iznaak 3,5Ghz benchable singlecore... un trakaakais ir tas ka visi draiveri tagad tiek optimizeeti dualcoreem... bail pad iedomaaties ja 3dmarks saaks pilniibaa izmantot abas cores... jo jau 81.95 deva +1,5K markas 3Dmar03... neslikta optimizaacija :D (kautgan 3dmark06 jau to manupraat dara... spriezot peec CPU testiem...
Protams, ka tagad tikai dual core jāņem. Savukārt 3dmark06 DC milzīgais plus ir tas, ka arī CPU rezultāts tiek skaitīts (kas nebija iepriekšējos markos)!
lol... deff`a dualcore ir benchabla 3,2Ghz zem vapo (3 ar kapekaam)... un tagad pierekjini 3,2ghz+300Mhz... iznaak 3,5Ghz benchable singlecore... un trakaakais ir tas ka visi draiveri tagad tiek optimizeeti dualcoreem... bail pad iedomaaties ja 3dmarks saaks pilniibaa izmantot abas cores... jo jau 81.95 deva +1,5K markas 3Dmar03... neslikta optimizaacija :D (kautgan 3dmark06 jau to manupraat dara... spriezot peec CPU testiem...
Hmmm, sweet. Nebiju maniijis Deffa 3.2Ghz, anyway damn good! :]
someonesick
01-19-06, 13:18
jaa... videeji 0.4 fps ar 2ghz dualcore :D lol
Ja netraapiisies kaads labs deals ar S939 FX60 tad gaidiishu FX60/62 @AM2. :]
BTW, Slimais, izmantojaat shaas nakts miinusus?
Varējāt gan vismaz Bootmarku izlaist... neticu, ka tam 5min neatlika ;)
neticeesi, bet neatlika...:(
A kāda starpība?
Starpiiba manupraat ir diezgan liela! Shaadaa izpildiijumaa ar 3,5gh var pilniigi mieriigi lietot kasti ilgstoshi (speeleet BF2 vai solitaari) brozeet webu:D Ar DICE jaalgo asistents:D
Pie shiem laika apstaakljiem jaameegjina izspiest 3.8... :D
someonesick
01-19-06, 13:26
BTW, Slimais, izmantojaat shaas nakts miinusus?
nee... bet shonakt gan izmantosim... es jau stuteeju visu kopaa.. jaabeidz spamot un jaaturpina :D gribu redzeet uz vapo -75 graadus... domaaju shodien tas sanaaks :D
(tas ir tad kad jamais uz videokartes bija uzstiprinaats, un aara kaukur ap 0 gradiem...
http://www.bildez.lv/bildes/deff/di/1137295979.jpg
Starpiiba manupraat ir diezgan liela! Shaadaa izpildiijumaa ar 3,5gh var pilniigi mieriigi lietot kasti ilgstoshi (speeleet BF2 vai solitaari) brozeet webu:D Ar DICE jaalgo asistents:D
Hehehe, mēs šeit runājam par benchingu vai 24/7? ;)
Hmm -67C uz galvas sweet, blin kapeec man nav laika... :( :( :(
Es istabas temp uz sava Vapo lielaakais esmu redzeejis -56C
BTW, par bildeem, varat tak veidot attachus lai nav linki uz visaadiem @#% bildez, apollo utt.
Veelaak buus japacelj bilzhu gallereja lai vieglaak dziivot.
nee... bet shonakt gan izmantosim... es jau stuteeju visu kopaa.. jaabeidz spamot un jaaturpina :D
Nojaušu, ka šajā naktī taps daudzi o/c jaunumi :D Vai 3DMark06 jums arī ir padomā? ;)
someonesick
01-19-06, 13:38
ai, visu laiku piemirstu ka var pielikt attach... :p
Nojaušu, ka šajā naktī taps daudzi o/c jaunumi :D Vai 3DMark06 jums arī ir padomā? ;)
heh, gribeetos? ne?
domaaju paspiediisim uz PCmark... jo aizvakar beidzot atnaaca ari mani Raptori.. tagad ir 4gab un var normaali patesteet vinju bez steigas...
3Dmark06, nez... varetu SLi score uztaisiit.. bet tas ir ilgs un apniciigs processss...
teoreetiski, gan jau...
meerkjis pirmstam bija parspeet kiwi 3Dmark01, 03, 05... buutiibas tas jau ir izdariits... tikai jaiemet rezultaati...
varaak gan patiik PCmark padariishana.. jo tur vismaz var redzeet rezultaatus... (hall of fame ieper!)
someonesick
01-19-06, 16:25
HO :D
patesteeju Vapo uz palodzes... CPU idle -35 graadi, saliidzinot ar ieprieksheejiem -26... ko var teikt... COOL :D
hmm... runaajot par coldbug... atcerieties ka tika mineets tas ka tam opteronam coldbug ir pie -28... he... shodien pieraadijaas viena lieta kura tika ar deff`u izspriesta... un vuala... -35 un naf nekaada coldbug... protams ne viss ir tik vienkaarshi... bet vismaz zinaam kas vajadziigs lai nebuutu coldbug... :D
... he... shodien pieraadijaas viena lieta kura tika ar deff`u izspriesta... un vuala... -35 un naf nekaada coldbug... protams ne viss ir tik vienkaarshi... bet vismaz zinaam kas vajadziigs lai nebuutu coldbug... :D
Hehe, nojaušu, par ko varētu būt runa... ja tas ir tas, ko deff's man pa tālruni minēja... perfect, gaidu no jums tad uber dry ice action ;)
A mums jau ir SuperPi v1.4 24.000sec 8]
http://fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIU1M5LlMoXERZQlJBUlM5LlIoXEdSTFV N
someonesick
01-20-06, 00:23
superiigs laiks!!! gandriiz taapat kaa toreiz ar bootmark.. ar tiem 19999 punktiem.. :D
Invalid Attachment specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
hehe, beidzot mani apdzina :D
someonesick
01-20-06, 01:36
jaa Tavu 3200+ veice ;) :D
hehe, beidzot mani apdzina :D
Kādā tieši ziņā? ;)
jaa Tavu 3200+ veice ;) :D
bez kaartejas kasishanas un suuda klucha nevari mierigi aiziet guleet :D
Kas par dzesi? Vapo?
Vēlvienreizīt... ;)
Vairāk jautājumu nav :D
...pagaidām... ;)
Kādā tieši ziņā? ;)
Nu kā, mans labākais SP laiks nav zem 24s
shodienai pietiks, jatin guleet :D
Tieshaam neviens nevar redzeet vakar posteeto attachu? Bagz kautkaac...
BTW, 24sec ir kaa teikt first run, bez raamju taimingu nospriegoshanas, par cik nebija laika noteikt sho abu VX4k modulju max FSB.
someonesick
01-20-06, 11:39
teoreetiski ja vajadzeetu varet paliist zem 23 sekundeem.. nju vismaz liidz vinjaam tikt...
Ja piejietu lietai ar daudz atveeleetu laiku domaaju 23sec vai pat biku zem.
BTW, kur juusu SuperPi rezultaats? Teicaat taksh saakumaa mees peec tam juus. :]
BTW, attachu zem SuperPi benchmarkiem redzi? Tipa atverot linku zem 24sec?
someonesick
01-20-06, 13:02
buus... superPi, buus... :p :D (varam veselus divus vienlaikus :D , paskrienamies ar 2xsuperPi 1M laikiem ??? )
nee attach neredzu... sakai lai suutu adminam suudziibas, jo ir invaliids links...
blaa, tagad man vajag otru video, atkal papados uz cashu, toties abus nosaldeeshu lidz kaartigiem minusiem un sniegam,kaa ari pie reizes procim ari buus minusi :cool: visam virsu VAPO
kaa ari pie reizes procim ari buus minusi :cool: visam virsu VAPO
bet vapo taču smags, PCB kartēm salūzīs :p
ir speciaals VAPO ar pareizaam galvam, paredzeets prieksh video, vakar taadu nejaushaam iepirku, divgalvaino pukji
ir speciaals VAPO ar pareizaam galvam, paredzeets prieksh video, vakar taadu nejaushaam iepirku, divgalvaino pukji
nesaprati domu ;)
nee
sapratu, vajag apvienot video,tikai ir sudi taadi,ka ne man ne tev nav MASTER CARD
Nu kā, Vapo taču sver daudzus kilogramus, ja to uzliek uz kartēm, vai da jebkur citur vienkārši virsū, tad tas, kas ir apakšā, tas visdrīzāk saplīsīs (ja vien nav galds/grīda u. tml.) :D
njifiga, viss bus shtokos
Nu kā, Vapo taču sver daudzus kilogramus, ja to uzliek uz kartēm, vai da jebkur citur vienkārši virsū, tad tas, kas ir apakšā, tas visdrīzāk saplīsīs (ja vien nav galds/grīda u. tml.) :D
:D :D :D
Oki, Thx visiem. Domaashu kaa nofixsot.
Lieko offtopiku nodzeesu.
Taax pashu Relax scori @SuperPi iefixsoju lai bilde redzama visiem.
Meegjinaashu taalaak atrisinaat prbl.
Ja piejietu lietai ar daudz atveeleetu laiku domaaju 23sec vai pat biku zem.
BTW, kur juusu SuperPi rezultaats? Teicaat taksh saakumaa mees peec tam juus. :]
BTW, attachu zem SuperPi benchmarkiem redzi? Tipa atverot linku zem 24sec?
apčī, apčī!
dualcore jau nīkulīgs pretinieks fx-55 iekš superpi.
jūsu kārta tagad uz 3dmark01, 3dmark03, 3dmark05, 3dmark06, pcmark05, aquamark, crystalmark, n-bench, kaut vai bootmark...
p.s. salieciet lūdzu normālus image size ierobežojumus... man visas bildes bik lielākas par 1024x768 (file size ~50kb)
salieciet lūdzu normālus image size ierobežojumus... man visas bildes bik lielākas par 1024x768 (file size ~50kb)
Kaadi optimaalaakie buutu tavupraat?
Es domaaju ka 1024x1024@200kb *.jpg ir ok vai nea?
Runaajot par benchiem kaa buus briivs tak srazu! :]
BTW, mums te celerons ar value ramiem, un PAGAIDAAM iztabas temperatuuraa@3.91Ghz ir 41sec Spi1m :D
Galvenais, ka platei liekot 210FSB, paliek pie 206.
Nezinu :D
Nu laikam eem, HX.
Banned, vai unbanned nezinu, bet HX.
I luv oldskool.
Nezinu :D
Nu laikam eem, HX.
Banned, vai unbanned nezinu, bet HX.
I luv oldskool.
1. dzert mazāk vajag :p
2. HX ir oldskool? :D :D
Kas?
HX ir http://www.eoz.lv/forum/member.php?u=54 :D
Mani vienkaarshi fascinee Albatrons.
Vajadzeetu uzspert gaisaa to bodi :mad:
Kas?
HX ir http://www.eoz.lv/forum/member.php?u=54 :D
Zinu, tieši tāpēc arī jautāju :D
Kaadi optimaalaakie buutu tavupraat?
Es domaaju ka 1024x1024@200kb *.jpg ir ok vai nea?
Runaajot par benchiem kaa buus briivs tak srazu! :]
es nezinu angelz... joks bija tāds ka man pāris screenshoti ir ~1000*1000 un nekādi jamos te nepievienot...
es screenus taisu ar snagit - jams jamos savo png formātā un 1024*768 bilde sanāk zem 100kb...
nez - principā jau varam bildes ar samazināt...
Attachu ierobezhojumi ir shameji, failu izmeeri ir baitoz.
bmp 256000 1024 768
doc 102400
gif 102400 1024 768
jpe 524288 1024 1024
jpeg 524288 1024 1024
jpg 524288 1024 1024
pdf 204800
png 256000
psd 102400
txt 102400
zip 256000
Veel ir ierobezhojums attachu skaits 1x postaa, pashlaik 10x
piemet arii rar lai var likt..
piemet arii rar lai var likt..
Pieliku rar.
Yeeah, CPu skore jau 3667Ghz :] Kiwi, mees jau elpojam pakausii! :>>>
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.