PDA

View Full Version : Ugunsmuuru tests!

DeadmaroZ-TLOTL
02-04-08, 14:04
http://www.matousec.com/projects/windows-personal-firewall-analysis/leak-tests-results.php

pakeeru no http://lam.good.lv/

Lapelis
02-04-08, 15:42
outpost kick-ass

Online Armor Personal Firewall tikpat labs, pie tam free, bet labak pieturos pie parbauditaam vertibaam :)

NOD32+outpost uberkombo :)

DeadmaroZ-TLOTL
02-04-08, 15:43
man jau gan labaak patiik SAV+uz routera visi porti aizklapeeti

Lapelis
02-04-08, 15:50
lielaaka dalja neseezh aiz ruutera ;) + dalja nemaz nezin ka seezh aiz ruutera + veel lielaka dalja nav spejiga izmantot taa iespejas :)

CeleronS
02-04-08, 17:37
sygate'am very poor? :eek:
Laikam jālūko pēc outpost

vushis
02-04-08, 17:56
diezgan skarba realitāte jāmeklē labāks firewall.

p.s. žēl to cilvēku kas domā ka windows firewall viņus pasargās

DeadmaroZ-TLOTL
02-04-08, 18:03
Esmu redzējis daudz un dažādus ugunsmūra testus, kur liela daļa tomēr bija daļēji apmaksāta un līdz ar to nebija reāli salīdzināt - testēts bija dažiem ugunsmūriem izdevīgos griezumos. Tagad netīšām uzdūros tādam visai profesionālam testam. Izrādās mans mīļākais ugunsmūris savācis maksimumu ;-). Bet liels pārsteigums ir par pirmo vietu, jo tas ir bez maksas. Tātad ja kādam nepieciešams labs personīgais ugunsmūris un bez maksas, tad iesaku uz šodienu Online Armor Personal Firewall. Uz Windows Vista gan viņš nestrādās, bet gan jau ar laiku būs ;-). Bet paskatieties kurā vietā ir Windows Firewall XP SP2 - jā pareizi, pēdējā ;-).

Neapgaazami ;-)

IronSoul
02-04-08, 18:50
sygate'am very poor? :eek:
Laikam jālūko pēc outpost

mans a uz pakaļas ! Būs jāliek cits drīz :(

Slammer
02-04-08, 19:02
damn. manējam favorītam nulles :D

CeleronS
02-04-08, 19:53
Bišķi šaizīte sanāca, uzliku outpost. Un nav neta. (laigan status:connected) Vīnīgais kas iet ir cs un tf2 nosteam (stems pats pasaka ka netiek pie tīkla) serveros :D
Visur kur jautāja ir pat salikts allow utt, bet no neta ne miņas. Man tas pats bija ar kasperauski.
Edited: tika uzlikts tieš isp DNS, bet tas neko nemainīja.
Kāds nezin kur ir problēma?

CeleronS
02-04-08, 21:36
Ā jā man avast vēl apakšā, bet avast+sygate gaaja bez problēmām.

HX_unbanned
02-05-08, 09:40
Takš izinstalē visu, izrauj neta vadu, ieinstalē atpakaļ, iespraud neta vadu un tad skaties .. :p

Guncha
02-06-08, 11:16
Es par Sunbelt biju labākās domās. :eek:
Jāmeklē kkas labāks. Piemēram, tas Online Armor Personal Firewall

angiins
02-06-08, 13:21
Pats kādu laiciņu lietoju Online Armor Personal Firewall, ir tikai viena problēma, šis nevisai labi saprotas ar manu antivīrusu - AVG.

DeadmaroZ-TLOTL
02-06-08, 13:32
Hmm kadaa zinaa?

kiwi
02-06-08, 14:11
www.pcflank.com

Ejam, testejam :D

krishax
02-06-08, 14:41
Pats arī lietoju Online Armor Personal Firewall un AVG, ik pa brīdim pārlēdējās explorer.exe process kā arī nevarēju nokonfigurēt Online Armor Personal Firewall lai ICS strādātu normāli, tb portus nevarēja forwardēt :(

CeleronS
02-08-08, 16:05
www.pcflank.com

psc sygate tiešām bez nekāda brīdinājuma noleakoja.
Bet stealth ir 100% passed
Kāds to Online Armor Personal Firewall ir meiģinājis ar leak test?
Edited: Vispār tnx pa linku!

DeadmaroZ-TLOTL
02-08-08, 16:09
Es testa peec uzinstaleeju , man nepatika ...

www.pcflank.com

da vinam nevar ticeet

man aiz routera stav 4ri pc 80 un 21 ports ir valaa uz serveri , testeejot no portaabla vinsh pateica ka shie porti ir vala uz portaabli ;-)

shodien atveru hansanet un ko redzu ;-)

Mēs lielu vērību pievēršam savu klientu informācijas un finanšu aizsardzībai, veicot darījumus internetā. Piedāvājam Jums pārbaudīt sava datora drošību bez maksas šeit: http://onecare.live.com/site/lv-lv/center/cleanup.htm .
Ja Jums rodas jautājumi, sazinieties ar mums pa tālruni 67024555 vai e-pastu info@hansabanka.lv.
Ar cieņu, Jūsu Hansabanka

izskataas ka Hansanet IT nodala galiigi sviestaa sagaajusi ;-)

CeleronS
02-08-08, 16:20
saits laikam nokrašojis :D (Nē! sygate nozibījis bij uz 6min :D)

Diemžēl šī Windows Live OneCare drošības pārbaudes rīka versija nedarbojas kopā ar jūsu Web pārlūku vai operētājsistēmu.
mozilla n'XP pro sp2
Edited: jup ar iexplore iet, bet man IE nicht

CeleronS
02-09-08, 10:58
HX bij tasinība+ avasts galīgi nesatiek ar outpost

smartdevil
02-09-08, 12:42
mans iemiiljotais ZoneAlarm vairak kaa 8 gadus starp labaakajiem ;)

DeadmaroZ-TLOTL
02-09-08, 12:45
ZA labs , bet medz pie liela konekciju daudzuma aizriities

smartdevil
02-09-08, 15:44
man ne reizi nebija aizriities, bet kaa paraadijaas Win muuris taa neesmu vispaar neko citu lietojis, un vai ir nepiecieshamiiba?
var kaads konkreeti pars vardos aprakstiit, no kaa buutu jaabaidaas un jaadomaa par ko labaaku kaa windows FW?

CeleronS
02-09-08, 16:05
Ja tu turi tikkai tādas lietas kastē, kas citiem nav vaidzīgas, tad vari arī dzīvot tā.
Vai tu sēdi tīklā ar limited accont? Ja sēdi, tad tas ir tas kas tev glābj no darzas nevis Wfw.

Viens piemērs:
Mums skolā tāds uchuks, bieži liekas ka viņa prātu vada pats Lielais Bils.
Un viņš ienīst cs :D , tapēc visiem kompjiem xpsp2@jaunākajiem fixiem salicis Wfw aizliegtu pieeju Cs'am pie tīkla.
Vienīgais labums no tā ir, ka izlec pop up, "šī proga netiks pie tīkla."
Tālāk jālaiž cs un jāspēlē tīklā. :D :D

smartdevil
02-09-08, 16:57
uz limited nekad neesmu seedeejis un esmu liidis taadaas vietaas kur saule neiespiid, nav bijis nekaadas probleemas, gadiem iztieku ar Kasperu un win FW un reizi meenesii ar online virus chekeriem paarbaudu droshiibai, peedejo zarazu biju sakjeeris Sasser, tis rerstarteejoshais, bet tas bija tik sen :)

Ghenis
02-09-08, 17:48
Diemžēl testā neredzu PF.

DeadmaroZ-TLOTL
02-09-08, 18:14
kas tas?

CeleronS
02-09-08, 18:25
Ā nu pa kasperu sākumā nekas netika teikts.

Ghenis
02-09-08, 20:53
kas tas?http://www.openbsd.org/faq/pf/

DeadmaroZ-TLOTL
02-09-08, 20:55
Nu te runa laikam gfaja par windowiskajiem FW

josi
02-11-08, 13:08
Diemžēl testā neredzu PF.
Ko tur redzēt, testos tam būtu tieši tāds pats rezultāts, kā Windows Firewall - apaļa nulle. No plika pakešu filtra, kurš neanalizē, kādi procesi un ko sūta, neko vairāk nevar gribēt.

maxisl
03-04-08, 14:54
Divus gadus lietoju Comodo PF un pagaidām nekādas vainas.