View Full Version : dc opteron 170 2,5ghz@1,25v on air
pamēģiniet arī jūs nomest V saviem cpu ;)
šis ir 2x prime stable vairākas stundas ar box cooler'i istabas temp.
full load temp. ~42C
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=273&d=1145312281
šis varētu būt pierādījums BURN-IN teorijai, bet es nepārāk nopietni testēju savu cpu pirms lielajiem - benchiem. sākumā pie 2,5ghz šis exemplārs prasīja ~1,6v
nu tas man liekas ka gandriiz visiem cpu ir, man arii agraak vajadzeeja pie 2.70Ghz aptuveni 1.55v, tagas pietiek ar 1.42-1.45v
Es bišķi neiebraucu.. :confused:
Ilgāku laiku turot augstas voltāžas procis vēlāk spējīgs strādāt tik pat ātri ar mazākām voltāžām? Tas ir tas BURN-IN?
nu tas man liekas ka gandriiz visiem cpu ir, man arii agraak vajadzeeja pie 2.70Ghz aptuveni 1.55v, tagas pietiek ar 1.42-1.45v
Bet tomēr tas nozīmē, ka viņš ir jāpasvilina ar augstākām frekvencēm un voltāžām, lai pierod un tad padot atpakāļ uz bišķi zemākām un šim liksies, ka paradīze???
nu tā tauta runā - gan par bh/ch/utt ddr1 tipa ramiem, gan amd a64 cpu. jo kā jau es teicu, sākumā man ar stock voltāžu cpu atteicās jau pie 2,2ghz, tagad tas pie strādā pie augstākas frekvcences ar voltāžu kas ir zemāka par stock. (stock ir 1,35-1,4v)
vai intelam tas strādā - hvz...
njaa, viela paardomaam! buus japaspeeleejaas!
es kādam paziņam dzenāju 3200 venice uz box coolera. exemplārs tiešām neveiksmīgs gadījies - 1,55v 2,3Ghz - tālāk nu nekādi :(
tagad cilvēks bik jamo pamocīs - paskatīsies pēc 2 mēnešiem - vai kaut kas būs mainījies vai nē :|
Tas toč ir neveiksmīgs gadījums :rolleyes:
a taisot shaadus prikolus, pec tam tas cpu nesaak augstaak dziities? :confused:
a taisot shaadus prikolus, pec tam tas cpu nesaak augstaak dziities? :confused:
Labrīt!
man tocna nav ne jausmas, ja jau vins pie stock voltazas tagad iet augstaak nekaa pirms burn-in, tad kapec gan nevaretu pie uzceltas voltazhas iet augstaak nekaa pirms burn-in? :confused:
a taa shtelle tieshaam straadaa, jo nu jau es esmu nolaidis no 1.600v liidz 1.456v un visi stabilitaates testi iet cauri..SP2004 gan tikai 5stundas paspeeju izlaist, bet OCCT un atminjas testi izgaaja..arii nba06 pie fsb-267:)!!
shodien dabuju beidzot Antec barokli un proveeshu arii nba pie 270 palaist un pie tik zemas voltaazhas!!
Deff, kaads tev ir tas skins xp? Baigi smuks izskataas...:D
skins - mājās būšu pateikšu. kā jamo uzliku - tā iepatikās - neko citu negribu vairs :)
nu tā jau ir tā burn-in... ar laiku cpu var celties augstāk - var arī necelties... es neesmu testējis uz max oc - testi būs :)
tccd ramam tas pats - kas agrāk man pie 250 vajadzēja 2,8v - tagad 2,74. bet tccd vispār nav burnojami rami - un šis fakts varētu būt vienk neuzmanības dēļ.
tāpat pēc pieredzes saku ka NAV nepieciešams celt DFI NF4 platēm LTD un Vhipseta V pie vidēja oc. man līdz pat 300x9 sistēma strādā stabili ar stock V chipset'am un LTD.
skins - mājās būšu pateikšu. kā jamo uzliku - tā iepatikās - neko citu negribu vairs :)
nu tā jau ir tā burn-in... ar laiku cpu var celties augstāk - var arī necelties... es neesmu testējis uz max oc - testi būs :)
tccd ramam tas pats - kas agrāk man pie 250 vajadzēja 2,8v - tagad 2,74. bet tccd vispār nav burnojami rami - un šis fakts varētu būt vienk neuzmanības dēļ.
tāpat pēc pieredzes saku ka NAV nepieciešams celt DFI NF4 platēm LTD un Vhipseta V pie vidēja oc. man līdz pat 300x9 sistēma strādā stabili ar stock V chipset'am un LTD.
bet tad uz ramiem tas neattiecas, jo zem 2.7v es nemaz neesmu proveejis laist?..shobriid vcore ir 1.456v un ram iet uz 2.8v!!
A cik ilgi CPU jātur pie augstas voltāžas lai šis iedegtu?
Cik tu turēji, Deff? Moš es ar varētu pamēģināt nomest voltus...:rolleyes:
nu tas laiks nav noteikts manupraat, tas atkariigs no cpu kaa shis padodas vai nee..
Kaut kas tads tika noverots uz Semprona 2,6+ s754. Sakumaa vajadzeja celt Voltus pie 2,4+GHz diezgan, beigas jau uz stock gaja pie 2,55GHz...
Es savu Semrponu ieposteju ieksh WIN ar 0.9V pie 2.4GHz :D Neatceros cik stabils/nestabils jams bija, bet zinu ka diezgan atri nomainiiiju apakalj uz 1.1
nu manam cpu aptuveni ~50-60h zem -**C. jams zem sausā ledus un vapo tika mocīts ilgi :)
Par cpu nezinu, bet RAM ar bh5/utt čipiem vajag burnot 24-48h no vietas
Ha... Mana venēcija arī iedega :)
Turēju kādas 2nedēļas on air 1.65 :D (2.65)
Tagad vēsā mierā tā tās pašas frekvences ar 1.55V.. Kruta! :)
Pēc kāda brīža jāpačeko ko saka, kad nomet vēl zemāk :rolleyes:
kolēģi, pirms burnojat savu cpu, pārliecinieties par zemāko iespējamo stabilo V. tad uzlieciet kaut uz pāris dienām par 0,1v vairāk. pēc aktīva gaminga un burninga ar prime vai tml dažu dienu garumā - pačekojiet, vai cpu pie same mhz var nomest V zemāk ;)
kam kasa tas, ka iet pie zemaakiem V? labaak buutu, ka pie taam pashaam voltaazhaam buutu augstaaki kloki! :)
Taisnībā jau tev daļēji ir (par tie klokiem), bet par voltāžu - es teiktu ka augsti volti negatīvi ietekmē ausis :D
Taisnībā jau tev daļēji ir (par tie klokiem), bet par voltāžu - es teiktu ka augsti volti negatīvi ietekmē ausis :D
tiesa ;)
12h nepārtraukti tika veikts burn-in (2*SP2004) pie 3,8GHz 1,55V.
Pirms:
Stabilitātei nepieciešami 1,5125V
Pēc:
Stabilitātei nepieciešami1,4875V
Laikam jau iepriekšējais īpašnieks un arī es bijām pietiekoši jau burn-in'ojuši. Jebkurā gadījumā rezultāts ir!
Vēl šis tas jāpārbauda un jāpatestē...
Liidziiga situaacija man bija ar FX proci.
Izskataas ka jamaa fiicha worko @Mem un @CPU.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.