View Full Version : jautajums par vienu i-neta firmeli!
Labdien ! laikam sadala kur to rakstit.
Man jautajums sekojos. Vai kads no jums izmanto interneta firmas "edan" pakalpojumus?? ja jaa tad ludzu uzrakstiet atsauksmes, kadi interneta atrumi ir redzeti un kadi ir parasti, piemeram, velkot kaut ko no latvijas trackeriem un ari no arzemju, un ka uzvebas arzemju majas lapas un musu lv.
paldies jau ieprieks!
p.s. cilvekiem kas neko nezin par so firmu ludzu lieki nespamot! man sis jautajums ir aktuals! huh.gif
baa, vai tad tavaa vietaa buus jaameklee, iistais forums, kur to dariit ir shis:
http://www.boot.lv/forums/index.php?act=Search&CODE=show&searchid=e771b1c625edbf07a974e728c1464b47&search_in=posts&result_type=topics&highlite=edan
search jau ir uzlikts, browzee un skaties.
down- kaa kad, sakumaa ok, pec tam saak chakaret, lielas problemas vakaros.
up - pilnigaa tutee
ja nav citas alternativas, tad jaa, ja ir kas cits dabunams, tad nee.
p.s.un jamo shljupstoshais admins vispar mega rulzzz :D konkreets klauns ibio :D kas tikai censhas kautkadus batonus sabazt asis, (tjipa vinjiem viss ir ok, tas ir lietotajam kautkas nav taa kaa vajag)
un uz mailiem vispar firma nereagjee, tikai ja zvana un sak lamaties, ir tolks, pravda mazs.
down- kaa kad, sakumaa ok, pec tam saak chakaret, lielas problemas vakaros.
up - pilnigaa tutee
ja nav citas alternativas, tad jaa, ja ir kas cits dabunams, tad nee.
p.s.un jamo shljupstoshais admins vispar mega rulzzz :D konkreets klauns ibio :D kas tikai censhas kautkadus batonus sabazt asis, (tjipa vinjiem viss ir ok, tas ir lietotajam kautkas nav taa kaa vajag)
un uz mailiem vispar firma nereagjee, tikai ja zvana un sak lamaties, ir tolks, pravda mazs.
okey.. tatad sis provaiders atkrit...
netbeast paldies ka centies ari man palidzet!!
ja ir cits pieejams, tad nu labak papeeti to citu.
ja ir cits pieejams, tad nu labak papeeti to citu.
man ir tagadejais DTC (mesls) es nez vai ir kas cits.. zb.lv manaa gala nepiedavaa... ir vel iespeja baltkoms... bet vai tas ir labs.. tik vins ir kabelnieks.. man ir 3 pc kuri ir jabaro ar inetu!
pievies ruteri, un sledz klat vairakus pc, un dzivo mierigi.
pievies ruteri, un sledz klat vairakus pc, un dzivo mierigi.
bij tada doma.. vajadzigs tikai labs providers!
p.s. man jau ir uz svicha sadaliti vadi pa istabam caur sienam...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.