PDA

View Full Version : shaize ar IE

DeadmaroZ-TLOTL
04-16-06, 19:26
Kaa grib veert kaadu lapu valaa ar IE ta automaatiski atveras FF , ka shito norubiit ibio?

drunk_lizard
04-16-06, 19:42
atsleedz ff kaa defaulto brauzeri...
liidz sjitam nu gan pasjam bija jaaizdomaajas....

DeadmaroZ-TLOTL
04-16-06, 19:44
nu labi tik stuulbs jau neemsu , 100 un vienu reizi jau meeginaats

principaa es laikam ne taa izskaidroju savu probleemu

taa atveram IE rakstam vinaa adresi un kaa nospiezam enter taa izlec FF un ver to lapu valaa ar FF

laikam jau bez reinstala neiztikt jo pie Set Program Access and Defaults FF pat neuzraadas , buushu (nu ne gluzi es , bet kaads dranka softelis) laikam kautko smagi registros sapisis

deff_ins
04-17-06, 03:28
kaukāds ff plugins vai softs? kas visus linkus asociē ar ff? tie tikai minējumi.
a ko jams safe modē dara? paprovē izrubīt visus background softus - un tad mēģināt.

krishxxx
04-17-06, 10:35
tada gadiena jautajums, kas tev pret FF? Man liekas tiri ok softs...

DeadmaroZ-TLOTL
04-17-06, 11:38
tada gadiena jautajums, kas tev pret FF? Man liekas tiri ok softs...

FF ir super . bet winupdates caur vinu nu nekaa man nesanak uztaisiit :D :D :D :D taakaa bez IE nu nekaa neiztikt

kaukāds ff plugins vai softs? kas visus linkus asociē ar ff? tie tikai minējumi.
a ko jams safe modē dara? paprovē izrubīt visus background softus - un tad mēģināt.

vot man jau ar taadas aizdomas , bet nu norubiiju visus pluginus un nikaa , tagad atliek vien kilot visu ar rocinaam kameer atradiishu iisto softu (ja tas ir softs)

krishxxx
04-17-06, 18:22
Dead, tas saucaas "FF dominating " :D

iemet FF adresi (tipa linku uz updatiem), uzmetis tadu ***nju virsuu, pamegjini vadities pec instrukcijas, mok jamais tur kko nopietnu saka. A automatic updates nepatik, shtolji? :D