PDA

View Full Version : Klausam citus un sirdsbalsi a.k.a. Dīvains Gadījums

AcId
01-18-08, 15:35
Ceru, ka trāpīju īstajā sadaļā...
Tātad lieta pa visam intresanta un neizskaidrojama...Neatceros vairs, kas tie bija par datumiem, bet situeišens bija tāds – tā bija diena pirms tā rīta, kad uz Ķekavas apvedceļa bija notikušas tās avārijas, dēļ slidenā ceļa (kur vēl tas “pažarnieku” auto bija ieslīdējis grāvī). Nu vot...nākamjā rītā (kad notika tās avārijas) bija paredzēts braukt uz Rīgu (dzīvoju Ogrē) pa darīšanām – par cik pašiem savs auto vēl nebija, tad bija ideja paņemt no autonomas mašīnu un visas ģelas sabīdīt braucot ar auto, nevis ar sabiedrisko transportu. Iepriekšējā dienā sievai saku: “Nu davai paņemam to nomas auto – ātrāk, ērtāk utt”...šī baigi ilgi laužas, sak “Nē, izbraukāsim ar sabiedrisko, nafig naudu tērēt utt...” Beigu beigās es tomēr šo pielaužu...Nu ko – zvanu tam čomam, saku – “Tā un tā , vajag auto uz vienu sutku”....šis saka “Patreiz nav – būs vakarā ap 19:00”...Nu ok, sarunaju ar viņu strelku 19:30 pie Jāņavārtu dzelzceļa stacijas pie Supernetto veikala....Nu ko – forši – autiņš būs, nebūs ar sabiedrisko jākratās:D...bet iekšēji jūtu, ka labāk tomēr to auto nevajag ņemt:confused:.....Nu neko, 18:00 beidzu darbu (Graudu ielā), skrienu uz vilcienu Jelgava – Rīga 18:27, lai brauktu pēc mašīnas...Vilciens sāk braukt, tiek līdz Torņkalnam, taču tad šams apstājas un stāv (kādas 15 min toč stāvam...) Sāku manāmi nervozēt – domāju, bļin, nokavēšu tak to tikšanos...Vilciens vēl stāv...Eju interesēties, kas par štellēm...Izrādās vilciens notriecis cilvēku (shock)...nu neko – stāvam...plkst. Jau 19:00...apmēram 19:05 atsākām braukt .....tad mani atkal pārņem tāda jocīga sajūta – bļin, labāk to nomas auto neņemt...nu a ko – sarunāts ir, atcelt vairs nevar! Izkāpju Rīgā ārā, skrienu uz 15. trolli, lai tieku līdz tam Supernetto. Braucot troļļukā par kaut ko aizdomājos, un izkāpju ārā divas pieturas ātrāk, nekā vajag........plkst. Rāda 19:25....nu ko zvanu tam nomas džekam, saku, ka kavēšu kādas 10 min...šis saka “Nekas, viņš netālu gaidot, kad atdzīs to mašīnu, kuru man bija paredzēts ņemt...” Aizjožu līdz tam Supernetto, auto vēl nav....plkst. 19:40. 19:50 viņš zvana, saka “Bļjadz, pohože što mašini u tebja sevodņa ņebuģet!!!” Man tā riktīgi jau jocīgi paliek...prasu šim “V čom ģela?” Šis atbild “Patsan, katorij dožen bil atdaķ mašinu, kuda to vrezalsja, čerz pjatj minut perezvoņu tjebe...” Es pilnīgā autā stāvu un nezinu, ko darīt....pēc 5 min čoms zvana “***dzj, etat kreķin pol mašini snjos....” Izrādās džeks bija mēģinājis izbraukt gar divām mašīnām un ar labo pusi paķēris stabu...rezultātā lukturim pisec, spārnam pisec.....
Ko es ar šito murgojumu mēģināju pateikt.....izskatās, ka Kāds ļoti negribēja, lai mēs (es, sieva un divi bērni) brauktu nākošajā rītā ar to auto uz Rīgu. Dīvaini - sieva ļoti lauzās - negribēja to auto ņemt; tad manējais vilciens notriec cielvāku - rezultātā kavēju; no troļluka nez kapēc izkāpju divas pieturas ātrāk nekā vajadzēja (kaut gan zināju, kur jākāpj!);kronis visam - čoms sasit mašīnu, kura bija man jāņem!!!
Pēc tam, stāvot un gaidot vilcienu, secināju, ka ceļš bija nežēlīgi slidens un kas zin, kā tas viss būtu beidzies.....

kiwi
01-18-08, 15:46
:eek:

Punduris
01-18-08, 15:52
drizak jau secinajums cits nebrauka ar auto ikdiena tad nebrauc vispar sammiis. :D

AcId
01-18-08, 16:00
drizak jau secinajums cits nebrauka ar auto ikdiena tad nebrauc vispar sammiis. :D

nu jau kopš tās dienas braukāju uz/no darba ar auto, tā ka tas drīzāk, man liekas, bija kāds brīdinājums no Augšas:confused: vai kas līdzīgs...Jo ceļš patiešam bija nežēlīgi slidens un man, kā vadītājam bez stāža, kas zin, tiešām, kas varēja notikt....

DeadmaroZ-TLOTL
01-18-08, 16:02
Njaa interesanti ...

Arturs L
01-18-08, 16:06
Kaads te laimes kreklinjaa dzimis...shitaa tieshi patekt, ka tev nebuus braukt, ir vnk kkas fenomenaals.

OzYs
01-18-08, 16:10
final destination :D

-JJ-
01-18-08, 16:59
interesanti .. Man sirdsbalss ierunājās 2001. gadā, kad 2001. gada augustā, būdams pusgadu štatos, es nez kāpēc pēkšņi izdomāju sākotnēji rezervēto aviobiļeti no 2001. gada 11. septembra pārcelt uz 2001. gada 04. septembri, lai gan man tā viena extra nedēļa štatos man būtu atnesusi tikai vairāk $$$ un man nebija nepieciešamas pāragri atgriezties. Vienkārši kaut kā jutu, ka vajag braukt tieši tad un nevis un tad un vsjo. Man gan nebija plānots izlidot no nevienas no "tām" lidostām, bet paļubomu būtu spiests vel štatos uzturēties dēļ slēgtās gaisa telpas un 2001. gada 11.septembrī, kad jau Igaunijā, Tallinā pa tv skatījos, kas ir noticis sajūtas, bija baigi dīvainās..

Instigater
01-18-08, 17:58
Es gan tikai sapnjos redzeeju Estonia nogrimshanu un paaris vilcienu katastrofas, aa un paaris reizes arii savu netaalo naakotni, tobish kaadu nedeelju uz priekshu.

OzYs
01-18-08, 18:35
tikai neaizmirsti no manis tjuuneri savaakt pirms nomirsti :D

Slammer
01-18-08, 18:41
nesaprotu, kā var te vispār par kko rēkt un postēt rēcīgos komentus..
tik tiešām - nez kas būtu noticies, ja paņemtu to auto. :eek:

OzYs
01-18-08, 19:00
nu kas tad buutu noticis? noticis buutu tas kam jaanotiek.
a visaa tajaa tavaa textaa neko vairaak par apstaaklju sagadiishanos nesaskatu. jeb varbuut tu domaa, ka tevi paglaaba dievinsh, kas seezh uz maakonja malinjas un noraugaas kaa tu dziivo un vislaik cheko kad tevi buus jaasargaa? :)

Lapelis
01-18-08, 19:37
Pirms paris dienam vajadzeja braukt uz vienu attalu vietu. Pusotras stundas attaluma no tas vietas ar vilcienu + veel vel labs laicinjsh ar autobusu..Man bija tieshi tada pati sajuuta.. bija tadas paris lietas, ka lika aizdomaties, ka kaut kas tiesham grib mani aizturet lai es tur nenoklutu.. nu bet viss notika taa kaa planots un sveiks un vesels bez pilnigi nekadam aizkershanam esmu majas... lai arii dazhreiz shii nojauta var vestit par sliktam lietaam, ta varbut ne vienmer ir...

AcId
01-19-08, 10:57
un kas tad buutu noticis? noticis buutu tas kam jaanotiek.

tieši tā...

a visaa tajaa tavaa textaa neko vairaak par apstaaklju sagadiishanos nesaskatu. jeb varbuut tu domaa, ka tevi paglaaba dievinsh, kas seezh uz maakonja malinjas un noraugaas kaa tu dziivo un vislaik cheko kad tevi buus jaasargaa? :)

nesaku, ka tur kāds sēž un par man domā un sargā....OK, protams, ka tā bija apstākļu sagadīšanās, bet pašsajūta, sirdsbalss, nojauta?

krishxxx
01-19-08, 11:28
Njā tā gadās ;)

Par Estonia tēmu:

Manam sencim bija ar to kuģi jābrauc liktenīgajā naktī. Tikai nez kapēc busiņam, kurš veda senci un vēl 6 purnus uz ostu izšāva 2 riepas, kā rezultātā viņi visi nokavēja Estoniju un dabūja gaidīt nākamo reisu uz Zviedriju.
Laikam nebija lemts.

vimba_zlobnaja
01-19-08, 12:41
Šonakt sapnī redzēju dīvainu sapni, normālu priekš Audista.
Sapnī no mazpazīstama džeka paņēmu pirmo reizi ar BMW izbraukt. Sāku braukt, bet jūtu ka mašīna savādi iet (pirmā doma %$#^&$ pakaļas piedziņa), riepas arī nevisai. Pēc riņķa ap kvartālu, jūtu ka bremzes nešancē gandrīz nemaz :O !!! Mēģinu gan ar roceni gan ātrumiem utt, bet tikai vēl sliktāk paliek. Tad kā normālā boulinga spēlē sākumā notaranēju 3 mašīnas (ar iespēju mazliet piekoriģēt gaitu izvēlējos par pirmo upuri Golfu :D) un slīdot tālāk vēl divas.
Kamēr no turienes aizvācos, bija klāt ašpatsmit mentu mašīnas no kurām nācās mazliet paslēpties.

Secinājumi:
1.Labi tomēr ka sapnis...
2.Audi rulz.
3.Ja kādam paziņam ir Zelta krāsā BMW iesakiet nomainīt pakaļas riepas uz normālām radžotām :D Man tādu paziņu nav, tāpēc brīdinu jūs. Un nav ko te ziemā driftot ar slikiem!

angiins
01-19-08, 12:50
bla bla bla...
Secinājumi:
1.Labi tomēr ka sapnis...
2.Audi rulz.
3.Ja kādam paziņam ir Zelta krāsā BMW iesakiet nomainīt pakaļas riepas uz normālām radžotām :D Man tādu paziņu nav, tāpēc brīdinu jūs. Un nav ko te ziemā driftot ar slikiem!

1.Protams
2. Es gar zemi :D
3. Kurš normāls cilvēks, šādā laikā, brauc ar radžotām riepām? :)

vimba_zlobnaja
01-19-08, 12:58
Sapnī bija mazliet uzsalis, aka kailsals.

angiins
01-19-08, 13:00
Atmazkas :D

Arturs L
01-19-08, 13:15
Labi gan, ka te daudzi klausa savai sirdsbalsij aka intuiicijai...es nepaklausiiju, un tagad esmu kaajaamgaajeejs :D

Karoche bija taa...Draudzene vienu 6dienu visu laiku chiiksteeja, ka gribot kkur aizbraukt...nu taa, no pilseetas laukaa, lai var kkur pasleepot, or smthn...Es teicu, ka man galiigi negribas, un ka taada diivaina sajuuta, ka nevajag...bet nu zinot sievishkjus, jamaa nelikaas mieraa, un tomeer mani pielauza...Labi....iedarbinu savu karieti un braucam...Jaabrauc no teikas liidz liepaajas ielas krustojumam, kas ir ar Juurmalas gatvi...Parasti braucu pa salinieku paari, pa taisno, kameer esmu galaa un miers, bet nee....galvaa nezkapeec skaneeja maasas ieteiktais marshruts pār akmens tiltu, un tad caur tornjkalnu pa ganiibu dambi(man shis rajons, un iela, kaa taada nekad nav patikusi, hvz kapeec...tagad gan zinu...ieprieksh nezinaaju :D ) Nu un es izdomaaju...itkaa tuvaak jau laikam ir, un mashiinu parasti mazaak...liidz tornkalnam tiku veiksmiigi, kameer uz Ganiibju dambja vienkaarshi pie krustojuma, man viens amplis pie zaljaa(man bija zaljais, jamam sarkanais) ievilka vadiitaaja puses spaarnaa/rataa...forshi pavizinaajos :mad:

Nenoveelu nevienam sho stulbo sajuutu

josi
01-19-08, 13:36
Es jau neko, tikai Ganību dambis manuprāt ir otrā Rīgas galā, starp to un Torņkalnu pa vidu ir Daugava :)

Punduris
01-19-08, 14:09
viens otrs te laikam biki ielas sajaucis!! :D:D:D Ta izklausas ka ta varetu but vienibas gatve

Arturs L
01-19-08, 15:14
viens otrs te laikam biki ielas sajaucis!! :D:D:D Ta izklausas ka ta varetu but vienibas gatve

Kāda starpiiba...galvenais, lai saprot par ko ir runa...nudien sajaucu ar vieniibas gatvi :o