View Full Version : kā lai parveido video formātu!
3 posts pa video! ceru ka piedosiet par tik daudz temam! Tātad shoreiz prasu - varbū kāds var man pastāsīt kā lai parveido video faila formatu (laikam tas ir formats). vopshem noladeju Pinnacle Studio 9, bet man vinsh nenjem manas digitalas fotokameras videofailinjus! Faili ira QuickTime Movie!!! tātad pienjemsim ka var uztaisiit lai man injas ir pienjemsim avi formātā?? padlies! :)
DeadmaroZ-TLOTL
04-16-06, 11:25
3 posts pa video! ceru ka piedosiet par tik daudz temam! Tātad shoreiz prasu - varbū kāds var man pastāsīt kā lai parveido video faila formatu (laikam tas ir formats). vopshem noladeju Pinnacle Studio 9, bet man vinsh nenjem manas digitalas fotokameras videofailinjus! Faili ira QuickTime Movie!!! tātad pienjemsim ka var uztaisiit lai man injas ir pienjemsim avi formātā?? padlies! :)
Virtualdub (bet nezinu vai nem QT failus vinsh) , nu bet pats vienkaarshaakais variants ir ImTOO 3GP Video Converter (http://www.imtoo.com/) vai veel kaads no shitiem drankiem
DeadmaroZ-TLOTL - tu esi super! :) vairāk tādus kā tu!! ar to ImToo nesaprotu ka var parveidot, bet ar to Virtualdub nevar! :( tiesham neatbalsta tadus formatus!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.