PDA

View Full Version : Kaa var ieguut ~40% peiaugumu Sandras CPU testaa uz RDX200 CF-DR

Skarbais
04-15-06, 16:42
Nju kliistot pa DFI street forumu, uzgaaju faktu ka integreetaas tiikla kartes rij daudz CPU resursu, rastiija liidz pat 15%, man visu laiku Sandras testaa score pat ar 2,64 Ghz bija suudiigaaka kaa 2,0Ghz X2 dual core. Izdomaaju nodiseiblot abus tiiklus, diemzheel izmantojis biju integreetaas kartes un vollaa Tagad testos pilniigi citi raadiijumi, respektiivi taa kaa jaabuut buutu respektiivi iet aatraak kaa 2,4Ghz X2... :)

Jaagaadaa aareejaas tiiklenes :cool:

tolx
04-15-06, 16:46
šāda īpatnība raksturīga tikai DFi?

Kasparz
04-15-06, 17:01
Es gribu dabūt PCI-E tīkleni, jo PCI sloti aizņemti.
Tik diez, kur tādu tagad raut.

Skarbais
04-15-06, 17:01
Nezinu, bet plate tieshaam ir jociiga.

Shitik diivains produkts nav gadiijies.

Naakamaa platforma laikam toch buus Intel, ZB tie 100iem subtaimingi un shitaadi "siiki" gluki... :mad:

tolx
04-15-06, 17:05
Es gribu dabūt PCI-E tīkleni, jo PCI sloti aizņemti.
Tik diez, kur tādu tagad raut.

Latvijā laikam nekur,pat newegg.com tikai 2 ir.

kiwi
04-15-06, 17:21
USB tīklene neder? Tādas var mierīgi dabūt par ~10-15Ls

josi
04-15-06, 22:03
Nju kliistot pa DFI street forumu, uzgaaju faktu ka integreetaas tiikla kartes rij daudz CPU resursu, rastiija liidz pat 15%
Ja runa ir par RDX200 plati - vai bremzē abas kartes? Būtībā nevienu no tām nevar saukt par integrēto, jo viena uz Marvell 88E8053 čipa ir pieslēgta pie PCI-E busa un otra uz Marvell 88E8001 ir pieslēgta pie PCI busa, pašā čipsetā nekāda tīkla supporta nav.

Skarbais
04-15-06, 22:34
Cik bija tajaa DFI foruumaa no DFI paarstaavju puses diskuteets, viena, kura preciizi bija taa riktiigi vainiigaa no abaam nezinu, sorry par lamerismu, nepaarzinu chipsetu arhitektuuras. :o

Katraa zinjaa, tagad ieliku divas PCI tiiklenes un testi lido.

Taa kaa esmu atrisinaajis lielu galvassaapi, jo kuram patiktu ka tava 2,65Ghz kaste shancee leenaak pa 2Ghz divkodolnieku.

Nebaudiiju kura ir vainiiga nahrenizeeju abas un miers :cool:

Tad laikam taapeec peec taa kad BIOSaa diseibloju LAN, viens no network connections veel raadaas, sanaak otra tieshaam ir piejuugta pie PCI Express...

Instigater
04-16-06, 00:25
Teoreetiski nevajadzeeja eest, bet nu kaa raadaas, tad kaads inzjenieris ir pieljaavis smagu kljuudu, ja jau ar vienkaarshu diseibloshanu var panaakt taadu efektu, un es neticu, ka tev tur desmitiem megabitu skraida cauri testu briidii. Tas man liek domaat par to, ka smagas IRQ, DMA vai kaada cita bufferu shaaroshanas probleema.

Skarbais
04-16-06, 01:19
Nee neskrien 10iem megu cauri, un DFI street forumaa teica ka riis jaudu ja buus vienkaarshi eneiblotas, un jaa to atzina par veselu precedentu ka taa var buut ar integreeto tiiklu.

krishxxx
04-17-06, 21:15
Intereses pec izlaidu Everest Read atminjas testu ar pielegtu iebuveto LAN un vienu ar izslegtu.

Interesanti bet fakts - manai BIOSTAR TForce ir 16MB pieaugums ar izslegtu LAN :D

deff_ins
04-21-06, 09:29
nu šim postam kā ēst vajag sīkāku info: orģinālpostu - un kādus elementārus testus varētu izlaist. tāpat smalkāks kastes konfigs derētu

Skarbais
04-23-06, 00:33
Tu domaa manu postu?

Ja jaa, vairs jau nepaarlikshu netu lai to pieraadiitu, bet fakts paliek fakts ka iebuuveetaas kartes eeda loti pamatiigu jaudu. Ja sinteetikas testaa skore bija sliktaaka kaa 1,8Ghz 3800+ DC...