View Full Version : ABIT Fatal1ty AN8
Vai kāds ir jūzojis šo? ABIT Fatal1ty AN8
Nu gan tu ar visādu eksotiku saslimis esi :D
Iesaku izvairīties. Abit pēdējā laikā vispār neko normālu priekš o/c netaisa... dažnedažādas problēmas ar RAM savietojamību, 1T un kas tik vēl ne... Xtremesystems bija garumgarais topiks par Fatality SLI vai kaut kā tā...
Nu gan tu ar visādu eksotiku saslimis esi :D
Nu ko darīt, ka patīk mums ar Arko eksotika - Asus, Abit, Epox, MSI, :p . Jāpameģina vēl Low End gals - Biostar, Asrock, ECS :D :D :D. Vismaz savādāk kā citiem :cool: .
Tas taisnība, gribējās ko īpašu :D
Tā arī bija, paņēmu un izvairījos :rolleyes:
Maniac:
Low End gals - Biostar, Asrock utt. diezvai njemshu ;) :D
Kadam ir Abit mātene? Man ir KN8 un principa es esmu apmierinats, tikai viens mani tracina:mad: un tas ir mazais ventilators uz chipseta,kas dod lielāko troksni no manas kastes:mad:Iesakat kadu alternativu.
Man ir abit IS7. Nesūdzos. OC gan nekādu netur - no 3ghz P4 uz 3.2 tik iet, bet nu visādi citādi tīri laba :D
Ar OC nav problemu. Es neesmu ekstremals, ka seit daudzi:) ,bet mans AMD 3500+ tagad strada uz 2650Mhz, kas nav griesti šim akmenim.(sūdīgs rams). Bet tas mazais dūcējs uz mātenes reali besī:mad:
ja nemaldos, sharikam bija shaada plate! tachu vinjsh ar oc nenodarbojas!
pareizi, man ir Abit AN8 Ultra ....... izveele bija starp sho un ASUS A8N-SLI Premium - tikai un vieniigi deelj pasiivaas dzeses un klusuma (pirms tam bija kau kaads Chaintech deelis ar nF4 Ultra un pasiivo dzesi, bet tam ar pasiivo bija par maz tomeer)
par OC no comments - skaktuss jau pateica kaapeec, varbuut kaadreiz paarvareeshu ieksheejo pretestiibu un Opt 170 piespiediishu straadaat uz 2500Mhz dzimto 2000Mhz vietaa, bet tas notiks tikai tad ja reaali saaks shim jaudas pietruukt .... pagaidaam neizskataas ka taa vareetu notikt tuvaakajaa laikaa :)
Nav gluži šī karte http://www.overclockers.ru/images/lab/2005/03/21/board-b.jpg
bet tas ventilators gan tads pats ar ko lai jamo nomaina?
Gembird VC-RE vai kaut ko līdzīgu no Titan TTC-CUVxxx sērijas, bet tie ātri skaļi paliek.
eķ, viss kas tai platei ir zaļš - tā ir kaste :( nez kāpēc man likās ka pati plate ar zaļa :confused: pa manai gaumei :)
Gembird VC-RE vai kaut ko līdzīgu no Titan TTC-CUVxxx sērijas, bet tie ātri skaļi paliek.
Neko labak jamais http://www.nix.ru/autocatalog/gembird/coolers/3130122_31301.html
neizskatas:confused:
Varbūt tas ne pēc neizskatās, bet strādā gan normāli :) Man tāds stāv uz DFI NF4 plates oriģinālā coolera vietā un dzesē labāk pie līdzīga trokšņu līmeņa.
Noņēmu es jamo šorīt un iepilināju pus pilīti eļļas, tagad ir ok:) ar dzesēšanu tas tiek galā.
Nu itkaa lietoju Abit AN8-V, neko nepulkstenjoju, neko nededzinu, tik godiigi lietoju. Pirku leeta gala, esu skops un neko paarmaksat netaisiijos. Mja viss bumbas, tik NB propellers trokshnjo.
Nu itkaa lietoju Abit AN8-V, neko nepulkstenjoju, neko nededzinu, tik godiigi lietoju. Pirku leeta gala, esu skops un neko paarmaksat netaisiijos. Mja viss bumbas, tik NB propellers trokshnjo.
Vai tad shi plate ir leeta :rolleyes:
Ir sekojosa problema un aizdomas uz mobo Abit KN8.Procis venica iet stabili pie 2700,starte windu pie 2780,bet pec pilnigas pc atslegsanas no stravas tas negrib startet pat uz 2660 un varbut pat uz zemakam frekvencem(nav meginats) kads ir saskaries ar ko lidzigu?
man ir fatality an8 sli pilniibaa nekaadu probleemu !!
NB cooleris skals nomainiiju !! minimaali uztaisu mazu oc laba plate!
vislabaak man patiik OC guru panelis kas ir iemonteets CD roma vietaa!!
Man ir fatality mātesplate... Vienu lietu gan es nesaprotu kādēļ daudz abit uzskata par kaut ko tik sliktu kā biostar... Atcerēsimies ka bija leģendārā s.A plate Abit NF7 . . . Teikšu godīgi nav DFI(ja iet runa par AN8 vai KN8), bet AN8 fatality ir ļoti LABA matesplate man RAM iet uz 470Mhz uz es no 3500+ esmu dabūjis laukā 2,8Ghz( **** priekš intel bet daudz priekš X64 kam reizinātāji slēgti)... Tākā domājams ka AN8 fatality klūs par mūsdienu Abit NF7 :D
Bet tās manas neobjektīvās domas kā mobo ipašnieka ;)
Tad laikam ***ņa :D,Nespiedu vairāk jo nav volue ram :) , bet mates plate ir laba.
P.S.
Jā māku OC nēsmu slims ar to bet māku :D
da tu ko,viņš to visā nopietnībā.:D vai tad tu nemāki clockot tā kā viņš? :D
Nepatik abitam paaugstinatas voltazas. Kartigam clockerim sitas plates neder,bet iesacejiem ir ok.
Vai tad shi plate ir leeta :rolleyes:
Nu tad, kad pirku, bija leetaakaa pieejamaa, un ar kaut cik pieklaajiigu nosaukumu.
archa, noperc par 3ls pasivo zalman chipseta dzesi!
ir pieejama arī ZM-NBF47 (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=200&code=014)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.