PDA

View Full Version : Eliptiskie trenazhieri ???

///MM
12-27-07, 15:16
Sveiki!

Taakaa sveetku laiks lielaa meeraa saistaas ar palielinaata apjoma kaloriju uznjemshanu, ir doma iegaadaat maajaas eliptisko trenazhieri, jeb kaa vinju veel deevee- crosstrainer. Ir doma par sitadu- http://www.discover.lv/lat/sport/training/8863
vai sitadu- http://www.semicom.lv/info.php?good=18495

Mosh kaadam ir kaut kas taads jau maajaas- kaadas ir atsauksmes? Pamataa interesee tas, vai saliidzinoshi leetaa gala sitie trenazhieri ir kvalitatiivi- neizljurkaajas un vai ir vienmeeriigas gaitas iipashiibas?

Aa un mosh kaads var pateikt vai paliidzeet dabuut kaadu no shitiem par sakariigaaku praisi, nekaa noraadiitajos ineta veikalos? :)

OzYs
12-27-07, 15:19
cik zinu cilveekiem kuri vinju iegaadaajas, peec 3 lietoshanas reizeem staav kaktaa un tikai vietu aiznjem :D

///MM
12-27-07, 15:36
Njaa, nu es esmu optimistisks un pilns apnjeemiibas :)

OzYs
12-27-07, 15:46
visi mees taadi esam liidz jaasaak piepuuleeties :D

uculs
12-27-07, 16:01
Nemaz nevajag trīs reizes. Man muterītei ir. Baigi gribēja, tāpēc uzdāvinājām. Laikam ne reizi tā arī nav uzkāpusi :) Meitai gan patīk :)
Pašam šadi pasākumi neinteresē, bet slodze uz tiem ir līdzīga kā kāpjot kalnos. Par izļurkāšanos nepateikšu, jo nu ļoti jau nu mazlietots tas aparāts. Tādā režīmā vēl gadus 20-30 izvilks.
Jā, aparāts tieši tāds kā pirmajā linkā.

///MM
12-27-07, 16:10
Taa slodze vinjam ir vienmeeriiga? Nav taa, ka minoties var just, ka atseviskjos briizhos taa magneetiskaa pretestiiba ir stipraaka un tad vaajaaka? Vienkarsi man ir Kettler velotrenazhieris kam taa ir un shii apstaaklja deelj vinja lietoshana ir diezgan nekomfortabla.

OzYs
12-27-07, 16:15
kettler jau itkaa skaitaas labs brands tieshi trenazhieriem... diivaini.

hero
12-27-07, 16:16
pieriities ... maajaas eliptiskais trenazhieris... tad taureniiitis .. tad gurnu tricinaataajs... gumijas sieviete.. kas taalaak prostata impotence... ?
tak paceliet pakalju aizejiet liidz sporta klubam. vieniigais, ka ir patieshaam aiznjemti cilveeki un tam neatliek laika... tachu pilniigi piekriitu ozijam - visi shitie gadzheti ir iisam briidim - tad apniik. Dzelzhus cilaajot tiek pateereets vairaak energjijas iisaakaa laikaa. Turklaat ne tikai nostiprinaas muskulatuura bet arii palielinaas taas masa
no 2viem mineetajiem njemtu kettleri :)
prieksh maajaam razhotaaji - Fitnex, StarTrac, Body Solid...(varbuut veel kaads aizmirsaas)...

par "mainiigajaam slodzeem"... normaalaakos aparaatos vinjiem var uzlikt programmu, kur tieshaam vinjsh imitees gruutaaku/vieglaaku miishanos (uz/no kalna). To jau visu paspaidot +/- var piereguleet. Vai arii uzlikt manual rezhiimu un miities vienmeeriigaa tempaa neko nemainot. Man shkjiet tas vairaak atkariigs no pasha aparaata.

OzYs
12-27-07, 16:20
baac es nevar :D :D kaa lasu topika nosaukumu, taa katru reizi paarlasos un izlasu ''epileptiskie trenazhieri'' :D

///MM
12-27-07, 16:23
pieriities ... maajaas eliptiskais trenazhieris... tad taureniiitis .. tad gurnu tricinaataajs... gumijas sieviete.. kas taalaak prostata impotence... ?
tak paceliet pakalju aizejiet liidz sporta klubam. vieniigais, ka ir patieshaam aiznjemti cilveeki un tam neatliek laika... tachu pilniigi piekriitu ozijam - visi shitie gadzheti ir iisam briidim - tad apniik. Dzelzhus cilaajot tiek pateereets vairaak energjijas iisaakaa laikaa. Turklaat ne tikai nostiprinaas muskulatuura bet arii palielinaas taas masa
no 2viem mineetajiem njemtu kettleri :)
prieksh maajaam razhotaaji - Fitnex, StarTrac, Body Solid...(varbuut veel kaads aizmirsaas)...

par "mainiigajaam slodzeem"... normaalaakos aparaatos vinjiem var uzlikt programmu, kur tieshaam vinjsh imitees gruutaaku/vieglaaku miishanos (uz/no kalna). To jau visu paspaidot +/- var piereguleet. Vai arii uzlikt manual rezhiimu un miities vienmeeriigaa tempaa neko nemainot. Man shkjiet tas vairaak atkariigs no pasha aparaata.

Es labpraat ietu uz zaali, kaa to biju dariijis intensivi 3 gadus no vietas, bet tagad man tieshaam neatliek tam laika. Taapeec arii vajag to trenazhieri, lai vismaz kaut kaada kardio slodze buutu.

Kas attiecas uz dzelzhu cilaashanu un kaloriju dedzinaashanu- nepiekriitu. Kardio vairaak nodedzina nekaa dzelzhi.

OzYs
12-27-07, 16:32
hmmz, interesanti vai manu kaatoshanu no 4 staava uz pirmo un atpakalj bik biezhaak nekaa rezi stundaa var saukt par kardio slodzi? :D
vasaraas daudz ar riteni braukaaju + copeeju biezhi un daudz aktiivaa laika pie dabas. ziemaa sux. shogad taads labs rudens padevies, veel pirms nedeeljas copeet biju. Ziemaa konkreeti slodze tik cik piipeet 4-1 staavs, darba laikaa (Speciaali ar liftu nebraucu) :D Redzku laikam veelviens iemesls pret piipeeshanas atmeshanu... Atmetiis piipeet, paliks resns + slodzes nekaadas :D Taapeec tagad ir doma uz baseinu pastaigaat, paskatiijos taa, ka apdroshinaashana man Daugavas sporta namaa sedz pilniigi visu summu :) + veel peldeet man patiik, kautkaadi trenazhieri gan man nefascinee ar savu masas ''uzaudzeeshanu'', labaak jau buut slaidam :)

uculs
12-27-07, 16:58
Nav tur nekādas mainīgas slodzes, viss gludi, vai atkarībā no programmas. Raustīšanās nav. Vismaz es tās pāris reizes, kad pameģināju neko tādu neizjutu. Pirkt Kettler, tikai naudu izmest. Nekas labāks nebūs, dārgāks gan.

///MM
12-27-07, 17:53
Nav tur nekādas mainīgas slodzes, viss gludi, vai atkarībā no programmas. Raustīšanās nav. Vismaz es tās pāris reizes, kad pameģināju neko tādu neizjutu. Pirkt Kettler, tikai naudu izmest. Nekas labāks nebūs, dārgāks gan.

Paldies par info, tieshaam noderiigi. Citaadi es te dikti shaubiijos par to Christopeit. Laikam jaanjem vien buus ciet.

Latish
12-27-07, 19:03
pupu mizas tie trenazhieri - naudas izsviešana un atrunas par laika trūkumu. A laiks nopelnīt naudu viņam ir?! Un laiks kāpt viņam virsū un darboties? Tās tādas atrunas un sevis mānīšana.

Ietu uz zāli tas ir labi, fiziska nodarbe un morāla atpūta. Neēsmu redzējis nevienu cilvēku kurš būtu nopircis, intensīvi ūzājis un kur nu vēl sasniedzis rezultātu.

Bet nu protams ja ir vēlme radīt attaisnojumu fiziskai slodzei tad protams var pirkt trenažieri, krāt uz viņa putekļus un tērēt laiku lai pelnītu naudu līzinga nomaksai:D Jo kā te daži jau minēja - ātri apniks...

///MM
12-27-07, 19:08
Nu varbut Tev ir taisniba :)