PDA

View Full Version : IHS removing.

Kasparz
04-11-06, 16:28
šon beidzot saņēmos, un noņēmu IHS.
http://bildez.lv/foto/kasparz/ihs_emoving
Tagad prime stabils@2.9Ghz 1.6v, burnā 42c.
Iepriekš 2850Mhz 1.67v, 62-64c burnā.

asgards
04-11-06, 16:44
tīri smuki, nežēligi iespaidīgs temp kritums 20-22 grādi ...
bildes gan izplūdušas ...

Kasparz
04-11-06, 16:47
Fočukam nav makro režīms. Un pirmstam kā jau teicu karsa nežēlīgi, un biju 100% pārliecināts, ka slikts kontakts.

-JJ-
04-11-06, 16:57
kas IHS? :) kaadi riski tam (nonjemshanai) naak liidzi? temp.kritiens tikai deelj voltaazhas?

ORiONz
04-11-06, 17:07
g00gle search rulezZ

-JJ-
04-11-06, 17:07
g00gle search rulezZ

:P :P

Kashelz
04-11-06, 17:13
kas IHS? :) kaadi riski tam (nonjemshanai) naak liidzi? temp.kritiens tikai deelj voltaazhas?
IHS ir Integrated Heat Spreader! Tas ir vakjelis uz A64 CPU un citiem ariid zen, kas pasargaa CPU kodolu no nodrupinaashanas, saspieshanu un citaam lietaam! IHS nonjemshana parasti palidiz samazinaat speeciigi load temperatuuras, bet nu es nez, vai Kasparz variants ir tas labaakais deelj masiivaa CPU coolera! Kodols ir diezgan trausls un to sachakareet ir diezgan viegli... labaak kaada mazaaka izmeera un svara udens galva, taa vismaz zini, ka kaut cik droshi! Un reizeem IHS liek arii atpakalj, vienkaarshi nomaina termopastu starp kodoli un IHS, taa arii var ieguut dazjus graadus pie full load :D IHS nonjemshas laikaa risks ir sabojata kodolu vai kaadu citi koponenti uz procesora, taa var CPU nokaut, kaa arii automaatiski tiek pakaasta garantija :p

-JJ-
04-11-06, 17:24
IHS ir Integrated Heat Spreader! Tas ir vakjelis uz A64 CPU un citiem ariid zen, kas pasargaa CPU kodolu no nodrupinaashanas, saspieshanu un citaam lietaam! IHS nonjemshana parasti palidiz samazinaat speeciigi load temperatuuras, bet nu es nez, vai Kasparz variants ir tas labaakais deelj masiivaa CPU coolera! Kodols ir diezgan trausls un to sachakareet ir diezgan viegli... labaak kaada mazaaka izmeera un svara udens galva, taa vismaz zini, ka kaut cik droshi! Un reizeem IHS liek arii atpakalj, vienkaarshi nomaina termopastu starp kodoli un IHS, taa arii var ieguut dazjus graadus pie full load :D IHS nonjemshas laikaa risks ir sabojata kodolu vai kaadu citi koponenti uz procesora, taa var CPU nokaut, kaa arii automaatiski tiek pakaasta garantija :p

liels paldies ;)!!

Kasparz
04-11-06, 17:38
Apkārt kodolam ir daudzi slāņi ar ūdensnecaurlaidīgo santehniķu līmlenti, un vēl švammes gabaliņi.

deff_ins
04-11-06, 17:47
tieši tā - tā nav problēma - ja vien galva un rokas vietā var baig smuki sataisīt lai galva neļurkājas un cpu ir pasargāts.
es līdzīgi sataisīju chipsetam kad ūdeni liku virsū. galvi pievilku ļoti stipri. pēc 2 mēnešiem ņemu nost - skatos - baig ok sanācis...
kā amartizatoru izmantoju mazus neoprēna (vai neofrēna?) gabaliņus.

videokartei kad likām DI konteinerus vispār uztaisīju baig incantu kodola sargsistēmu - varētu tādu izmantot ar cpu :) tb no plāna neoprēna izgriež kvadtrādu kas noklāj visu cpu izņemot kodolu. stūros - papildu amartizācijai vēl bik uzlīmē. vienīgais mīnus - mok tie mazie pipļuki uz cpu zem neoprēna karst???

Kasparz
04-11-06, 21:54
Tikko atkal DFI dēlis sāka gļukot! Ņēmu CMOS reaload, un viss, tālāk par POST neceļas. CMOS reset nelīdzēja. Visu izjaucu, saliku, un tikai tad aizgāja. Pff pieriebās visu jaukt, un likt :mad:

xexe
04-12-06, 07:31
nu es kaa amartizaatoru savam dothan lietoju auduma uzilentas dazhus slaanjus un viss ir kaartiibaa esmu piestiprinaajis vinjam ac freezer 64 pro

Angelz
04-12-06, 15:35
Es savukaart izmantoju DIP skjidro gumiju, lai izveidotu vajadziigo aizsargraami, ideaals pasaakums sanaak! :>

Kasparz
04-12-06, 16:25
Njā, tik kur to DIP gumiju dabūt tik mazos izmēros?

krishxxx
04-14-06, 23:26
kiwi tak pirms laika reklameju kur un kaa

Kasparz
04-15-06, 11:15
Tas ko kiwi un Angelz sūtīja, un intresējās pietiek 10 platēm, un vēl 10 kartēm. Man vajag tikai vienam procim. Ir starpība?