PDA

View Full Version : sata2 250nieki

asgards
04-11-06, 12:06
tagad smukas akcijas visās malās samsungi pa 59, wd pa 65 ... rodas dilēma
vai wd2500ks būs labāks par SP2504C pamatā vienīgā atšķirība ir 8 un 16mb keš ...
itkā cenā starpība nav daudz bet tomēr ... vai ir vērts izdoties dēļ papildus keš ?

tiko testus pabraukāju ... skatos ka samsungs tomēr itkā ir ātrāks ... wierd ...
ir kāds jamos pats testējis ?

Maniac
04-11-06, 13:13
tagad smukas akcijas visās malās samsungi pa 59, wd pa 65 ... rodas dilēma
vai wd2500ks būs labāks par SP2504C pamatā vienīgā atšķirība ir 8 un 16mb keš ...
itkā cenā starpība nav daudz bet tomēr ... vai ir vērts izdoties dēļ papildus keš ?

tiko testus pabraukāju ... skatos ka samsungs tomēr itkā ir ātrāks ... wierd ...
ir kāds jamos pats testējis ?

Šitas Samsux modelis ir labs! Pats tādu lietoju - kluss, ātrs, un salīdzinoši ar citiem HDD modeļiem, īpaši nekarst.

deff_ins
04-11-06, 13:26
parādi tos testus kur samsungs ir ātrāks. varbūt tā arī ir, bet līdz šim wd2500ks ieper visus :D

asgards
04-11-06, 13:31
palūri pats tai pašā tomšāres hdd testu čupā ...
tur smuki redzams ka tieši lasīšanas/rakstīšanas samsungam ir labākas kā wd ... akestaimos un citos benčos jams zaudē bet tieši hdd ātrumā samsungs iekabina

Kashelz
04-11-06, 13:47
Nu ne jau tas MAX lasiishanas aatrums ir tas svariigaakais manaa skatiijumaa, labi ja ir minimaali (tobish saliidzinot zemaaki) acces time un arii dzen labaaki tehnologjiskie risinaajumi... lai nu kaa, WD diski ir labi un aatri, Samsung parasti klusi un paveesi, vienalga kursh risinaajums buus Ok! Cik naudas - to arii peerc :p

asgards
04-11-06, 14:02
es to hdd lietos storagei nevis sistēmai .. tātad aktuāls ir tikai datu ielādes ātrums ...
ks maitas tomēr ir dārgāki ...

deff_ins
04-11-06, 14:36
nez... lai arī samsungiem tiešām read/write pēc thg ir labāks (benchos tas gan laikam neko daudz nedod :| jo samsungs visos tajos benchos izskatās krietni vājāks) - es uzticos joprojām wd... kaut tā paša iemesla dēļ, ka jamiem ir abu veidu barošanas molekši - gan standarta, gan sata. wd mani nav pievīlis... vēl nav :)
protams samsungu būtu incanti patestēt :) storagem - būs labs risinājums - jo pērkot vairākus hdd ietaupīsies vairāki kāposti :)

asgards
04-11-06, 14:38
tieš tāpēc jau vajg ... plānoju 2x250 salikt ... + man tieši 4pin molekšiem vietas nav ... a satas ir vairāk kā hdd var pielikt :)