View Full Version : Kā izdevīgāk nogrūzt šrotu(auto) ?
nu stāv man jau kādu pus gadu veca mazda 929 89' iespeejams veel mazliet ejosha, neviens diemzeel so briinumu negrib pirkt, taadeel intereseejos kaa vinu izdeviigaak kaut kur nogruuzt. ko Jūs varat ieteikt?
dodu piecīti,ja vēl 100km var nobraukt! :D :D ja galīgi neiet,tad var mēģināt pa detāļām,vai arī nodot kādā šrotā.Ja beigts ar galiem,tad zem preses.
vis jau atkarigs cik naudinjas tu gribi!!!
DeadmaroZ-TLOTL
04-10-06, 21:27
Taa man liekas ir ar elekronisko spidometru un vispaar navarocinaja mazda :D :D :D :D
Ar viņu ir taa, sāc labot vienu lietu no elektronikas un nobruuk visa paareejaa :D
šitais aprāts ir tiešām pārākā eksotika.Labot manuprāt pat nav vērts,čakars būs krietni lielāks par ieguvumu.Bet par cik piedziņa puspareizā,aparāts tīri labs. :rolleyes:
nemaz nezinu cik var dabuut vinu atdodot metaalos, svars ir paari 2t.
ā,tātad ir tik traki,ka jādod metālos? bagiju nevar izgraizīt? :D
es domaaju ka bagiju visvienkaarshaak no pirmaa vai otraa golfa ir taisiit :D :D :D
piedziņa nepareizā.Bagijus orģināli no vaboles taisīja. :D
Instigater
04-10-06, 22:28
Ja tas ir shitaads shrots (http://www.autocountry.ru/mazda/929/image1.html), tad nevienam tu to neiesmeereesi.
EEUUU!!?? kas tur podziņu... :)
Ja auto ir ejoš, tad kādam no laukiem pa 100 LS var mēģināt! ;)
Esi licis sludunājumu avīzē, internetā!?:confused:
internetaa sludeklis jau sen staav, nezinu cik ejoshss, neesmu pus gadu braucis :D
cik vispaaar vareetu dabuut nododot metaalos?
a kur šis brīnums atrodas?
ja tomēr neatdosi lūžņos,tad uz ziemu padod ziņu.
mosh uztaisam uz LP6 baigo salutu un ekshenu, jamo uzspridzinam ar trotilu, kautkur kautkaadaa atklaataa laukaa :D
A cik prasi par tadau mashiinu? Jamaa ir braukshanas staavoklii? Ritoshaa turaas kaut cik kopaa? Motors un kaarba shancee? Vareetu iegaadaat pa kaut kaadu pikjiiti ko nodaudziit, nesen drugani vienu Ford Siera 2.0 panjeema, atrakcija laba :D
Ar metaaliem, buus bik probleema, ja gribi nodot, bez starpniekem, un pasam sagriest nebuus viegli.
Reekini ka plaanais metaals maksaa ap 80Ls - 7% piesaarnojuma.
Nodedzinot vina sveers domaajams kaadu tonnu.
Alumiiniju, utt vajag nodot atseviski.
Masiinu nenorakstot un nodedzinot tu paarkaap likumu. Un ja tev nav gali metaala pienemsanaa nenems no tevis, vai ja panems tad tikai ar oficiaalo nodosanu caur paarskaitiijumu un reekini veel nodoklos aizies kaadi 25%.
Iisaak sakot ja vina visa nav apdauziita un kaut kas iet, labaak tirgo veselu vinu prom un nechakaree sev lieki praatu. Un ja paarod veselu (tip brauksanai ne jaukasanai) ofic paaraksti vinu ja ir uz tava vaarda, jo savaadaak vari ieberzties.
Ar sito metaala lietu nodarbojos kaadu gadu, taa kaa ja ko gribi zinaat vaicaa, sii sfeera man zinaama ;)
BTW. Kashelz jaa dereetu pakaut kaadu autinju, jaaiepeerk vasaraa kaadu ziguli, bildee (avataraa) redzamais arii cieta no muusu atrakcijaam :D Un ja peerc ziguli laushanai, uzreiz panem un dabon vairaakus kardaanus :D
P.S Mans drs nesen dabuuja srotaa par 88gada626 mazdu 140Ls kura arii bija knapi ejosha.
šis tač` ir labais kārs- kruīza kontrole utt. labāk mēģini kādam entuziastam notirgot, metālos gan negriez!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.