View Full Version : aizdomas uz keylogeri
man ir viens screensavers rarā uz kuru ir aizdomas par keylogeri. pats protams jamo neatvēru un neko nedarīju, antivīrusi jamo neķer
jautājums: kur jamo nosūtīt uz izpēti?
visi spamu parasti paarsuuti uz ''izpeeti''? :D
bet savaadaak - suuti uz microsoft
bet savaadaak - suuti uz microsoft
Spams tagad uz Microsoft jāsūta? :D
http://www.kaspersky.com/scanforvirus
Spams tagad uz Microsoft jāsūta? :D
tieshi taa ;)
jums liekas ka visus vīrusus atrod kaut kādi online skani! ha!
manējo neviens neatrod :D bet jamais tur ir! man viens čomaks izčekoju un atrada tur tādu KLOG iekšā... neviens antivīrus jamo nedetektē.
so es jamo gribu nosūtīt večiem lai šie paštuko kā jamo iekļaut kā naidīgo :D
man vajadzetu vienu keylogeeri, kuru nekjer NOD32. idejas? :) nevaru uz savas kastes uzbaast, jo paris megjinati un tos kjer, negribas piedrazot kompi instalejot visu pec kartas.
Antiviirusiem itkaa vaidzeeja buut taadai opcijai kaa ignooreet to failu ... paprovee pamekleet gan jau ka nod32 taads ir ...
Iekš avast ir problomātiski panākt, lai tas nemoka man vajadzīgos "ļaunos" failus.
(Viņš nedzēš tos bet neļau arī brīvi tiem darboties kaut arī ir contunue)
es.veru.vala.virusu.pats.apzinos.ko.daru
paskatieties vai šo jums ķer :D
psw augstāk
nepalaidiet un neinstalējiet to, tik atpakojiet (2x) un mēģinet noskanēt :D
varbut pamegini aizsutit uz support@kaspersky.com vai support@antivirus.lv
**** tie ***i man liek pildīt 3422345342564256 anketas!!!!
lai paši pilda ja grib savus produktus uzlabot!!! neaizņemšot vairāk par 15 min... phe!
Izdarīju visu ko vien varu ar to failu!
Cik es pachekoju, tas pats pa sevi nav nekas! Vidrīzākais šis brīnums varētu kaut kā palīdzēt jau citiem iekš kompja esošiem vīrusiem. Bet keylogers, nezz.
1.) Vai tev kompī ir tāds links "C:\Users\Admin\Deskt41.1one.jpg" ?
2.) Vai iekš procesiem ir tāds "userver.exe" ?
iesaku izcheko failu caur visiem virusskaneriem (http://virusscan.jotti.org/)...
ir arii citas web lapas kas piedaavaa taadu servisu...
bet ja kaads ir pacenties tieshi uz teviim tad nu to tu nesaziimeesi vai tur ir kas vai nav :(
man vajadzetu vienu keylogeeri, kuru nekjer NOD32. idejas? :) nevaru uz savas kastes uzbaast, jo paris megjinati un tos kjer, negribas piedrazot kompi instalejot visu pec kartas.
Ardamax keylogger Nod nekjer... pie tam daudz ko no "shiis seerijas" NOD neker...
iesaku dabuun sev patiikamu logeri un izbliez caur kaadu exe crypt tooli un viss....
ps.
mekleeju kaa asamblerii nokompileet vienu taadu CRYPT lietinju, ir source bet nevaru atrast atbilstoshu kompil tam (neesmu tuvs draugs ar programeeshanu)...
!!!ACHTUNG!!!!
Aizdomas apstiprinājās antivīrus neķer, bet firewall gan nosūdzēja :D
http://eoz.lv/attachment.php?attachmentid=4791&stc=1&d=1197383913
So visi iekš safemod labāk iztīriet!
MS32 mape ir hidden!
Tā, kad biju ieinstalējis to keylogeru pamanīju ka palaižot team fortress 2 un grafikas maiņu 1024x768@60---->1024x768@100 screen lēkāja vislaiku (itkā kāds spaidītu alt+tab)==Acīm redzot tas bija logers, kas ņēma arī screenus un laikam bišķi pakārās uz steam sūda :D
Kopš izdzēsu to ms 32 mapīti nekas tāds nav un jauna arī nav paradījusies!
TB šķiet ka esmu ticis vaļā!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.