PDA

View Full Version : absinta pirkshana @lv

artissco
04-09-06, 23:46
taa, gribeeju uzdaavinaat labam draugam pudeli absinta dzimenee, bet lielaakajaa daljaa veikalu ir kreisaa manta jeb spirts... tad nu varbuut kaads zin kur dabuut kaartiigu mantu? protams, no aarzemeem nepasuutiishu

kiwi
04-10-06, 00:04
Pag tev spirtu 96% vajag? :D

tolx
04-10-06, 00:06
to varētu vimba sagādāt :D :D bet man liekas,ka normālu absintu pie mums vispār nevar dabūt.

artissco
04-10-06, 00:09
nee, spirtu pats varu dabuut :D man absintu vajag...

tolx
04-10-06, 00:10
kādreiz kaut ko tiku dzirdējis,ka stockman var dabūt.Kā ir patiesībā,nezinu.

-JJ-
04-10-06, 00:18
taa, gribeeju uzdaavinaat labam draugam pudeli absinta dzimenee, bet lielaakajaa daljaa veikalu ir kreisaa manta jeb spirts... tad nu varbuut kaads zin kur dabuut kaartiigu mantu? protams, no aarzemeem nepasuutiishu

kartiigu mantu jau 4/5 gadsimtus nekur nevar nopirkt :)..un tu esi kaarteejais, kas ir uzraavies uz Absinta PiiiiiiAra :D!!un taa basnja par gljuku efektu ir katra siinja iedomas :)..placebo efekts :D!!ja kaut kam ljoti tic tad briinumi notiek!!

tagad google pameklee cik valstiis patieshaam absints ir aizliegts? :D

domaa taada, ka latvija tirgotais absints nav ne kapeiku sliktaaks par jebkur citur tirgotu absintu..muusdienas tirgotie absinti atshjiraas peec stipruma, veermelju ekstrakta daudzuma tajaa, un peec aniisa garshas stipruma :D!!

labaak uzdaavini draugam Ruskij Standart Platiina :)!!vismaz tas nav padjebons, bet gan shobriid labaakais pasaulee tirgotais shnjabis..tuulinj aiz SKYY VODKA :)!!

artissco
04-10-06, 00:27
gribu vienkaarshi pudeli uz kuras rakstiits Made in France un viss :D ne jau man vajag, taa buus daaavana
pasham patiik tas process kaa tiek lietots shis padzeereins :P esmu lietojis un gljukus neesmu redzeejis, domaaju, ka nemaz arii neredzeet

-JJ-
04-10-06, 00:34
gribu vienkaarshi pudeli uz kuras rakstiits Made in France un viss :D ne jau man vajag, taa buus daaavana
pasham patiik tas process kaa tiek lietots shis padzeereins :P esmu lietojis un gljukus neesmu redzeejis, domaaju, ka nemaz arii neredzeet

preciizu nosaukumu neatceros, bet kaadu laiku atpakalj veikalaa Sky njeemu citur neredzeetu absintu..mosh arii bij france!!stockman vai sky noteikti atradiisi, jo abos veikalos var atrast citur nedabuunamus shtruntus, lai gan sky dominee produkti, kas ir made in germany :D!!

kiwi
04-10-06, 00:37
hmm, buus jaiegriezhas sky, lai gan tur viss ir padargs :rolleyes:

Vai kads man nevar izskaidrot, kas ir absints? Sorry es daudz nedzeru, bet taadu godigi sakot pirmo reizi dzirdu. No kaa vinju taisa? Kads ir angliskais nosaukums? :D

ORiONz
04-10-06, 00:57
absinth, teoreetisks veermelu uzleejums ar spirtu, kuram vajadzeetu radiit glukus. diemzel muusdienaas viss tiek panaakts kiimiski un no glukiem taalu.
izcelas vieniigi ar to, ka biezi ir daudz graadu (60-85). dzira parasti zalaa kraasaa, lietot var dazaados veidos. piem. iemeerkt cukurgraudu tajaa(veelams bruuno) aizdedzinaat, izkauseet dziraa, dzert kaa shotu vai jaukt ar ananasu sulu vai aukstu uudeni. veel ir dazaadi veidi, tikai slinkums rakstiit :D

-JJ-
04-10-06, 01:07
absinth, teoreetisks veermelu uzleejums ar spirtu, kuram vajadzeetu radiit glukus. diemzel muusdienaas viss tiek panaakts kiimiski un no glukiem taalu.
izcelas vieniigi ar to, ka biezi ir daudz graadu (60-85). dzira parasti zalaa kraasaa, lietot var dazaados veidos. piem. iemeerkt cukurgraudu tajaa(veelams bruuno) aizdedzinaat, izkauseet dziraa, dzert kaa shotu vai jaukt ar ananasu sulu vai aukstu uudeni. veel ir dazaadi veidi, tikai slinkums rakstiit :D

Kiwi-->Angliskais nosaukums - Absinthe

http://en.wikipedia.org/wiki/Absinthe

te arii var izlasiit, ka absints ir legaals all over the world :D..pat sterilajaa shveicaa :D saakot no 2005.gada 2.marta ;)!!vienkaarshi ir daudz cilveeku, kas tic visai tai pasakai par absinta nepieejamiibu civilzeetaas valstis un pieejamiibu taadaa banaanu republikaa kaa latvija..visa taa ir viena liela ****hana, jo taads absints kaads ir muusu valsts teritorijaa ir atljauts visurs!!principaa absints ir legaals visur, tikai atsevishkjaam valstiim ir striktaaki noteikumi attieciibaa uz preces nosaukumu un sastaavu ("no thujone" :D)!!

arii dzershanas veidi pastaastiiti..manupraat vislabaakais/efektiivaakais veids kaa dzert sho dziru ir degoshu ar karotiiti, kuraa ielikts cukurs (bruns/balts), kas kuust ieksh absinta, bet nu gaumes dalaas!!aatri apnika man taa shtelle!!

skaktuss
04-10-06, 08:25
nesaprotu, kaa var ienaakt praataa doma, ka taa dzira var radiit gljuhus! veermeles jau nu toch nav nekaads halucinogeens, bet gan aarstniecisks augs, ko izmanto teejaam!

artissco
04-10-06, 10:04
zinu ka iistu nedabuut, hmzz, bet domaaju, ka joprojaam ir cilveeki kas zina receptes iistaas, kaa arii taisa shito dziru, protams, to nekur nepaardod vai arii ljoti mazos apmeeros.

-JJ-
04-10-06, 10:06
nesaprotu, kaa var ienaakt praataa doma, ka taa dzira var radiit gljuhus! veermeles jau nu toch nav nekaads halucinogeens, bet gan aarstniecisks augs, ko izmanto teejaam!

"thujon" gan izraisa :D, bet no "thujon" kvantitaates shii briizha absintos ne smaka :)!!

deff_ins
04-10-06, 10:49
man domāt meklē stockmanā. jamiem labākā alko kvalitāte - labākais klāsts. no zināmiem absintiem labs ir xenta...

principā - daļēji absinta kvalitāti nosaka to sajaucot 1:1 ar ledusaukstu ūdeni - ja sajauktais šķidrums iekrāsojas pienaini zaļgans - tad tas ir labs absints. ķīmiskais absints krāsu nemaina.

vot kā tas izskatās aptuveni:
http://www.absinth24.net/shop/images/louche3.jpg

Substrate
04-10-06, 15:24
Šeit ir daudz infas par Absinthe http://www.absintheclub.ru
forums :D http://www.absintheclub.ru/read/index.php

artissco
04-10-06, 15:34
vienaa lapaa bija smuks citaats par shito:
"The first stage is like ordinary drinking, the second when you begin to see monstrous and cruel things, but if you can persevere you will enter in upon the third stage where you see things that you want to see, wonderful curious things."

tajaa lapaa veel bija veikals kur var iegaadaaties absintu pa 209 dolaariem litraa :D kaa arii speciaalu uzparikti no kuras dzert, taa pikjoja 449 dolaari :D

-JJ-
04-10-06, 15:48
"The first stage is like ordinary drinking, the second when you begin to see monstrous and cruel things, but if you can persevere you will enter in upon the third stage where you see things that you want to see, wonderful curious things."

citaata autors noteikti aizmirsis piemetinaat, ka pa starpai geriku laidis veenaa :D un taapeec rezultaats ir taads kaads tas ir!!

Nexodus
04-10-06, 21:26
Labs absints ir jāsūta no ārzemēm. Pernolds Fils 35 gadi vecs ar 110mg thujona uz 0.7 izmaksās 80$ par pudeli. tādu vienreiz dzēru. man rādījās halucinācijas, kas ir līdzīgas tām, kuras iespējams redzēt pie narkozes vai salietojoties metaboliķus.
LV var dabūt krievu zolušku un vēl visādus Mega Absinthe...
absinta liķieris arī pwnzo... vot neatceros kur bija tas veicis. laikam lāčplēša 72, kur tirgojās absinta piederumi - tur arī var pasūtīt vai nopirkt normālu vai labu absintu.

artissco
04-15-06, 13:05
tika panjemta viena neiista manta, bet bija ok... :)

krishxxx
04-15-06, 22:47
Sanaca viena kaktu bode iegadat tadu pagaishu Absinthu. Cena gan bija nesamerigi maza imo (300ml par 3.98ls :rolleyes: ), tomer kad vakara gaita izravu 50ieku un nebija ko uzdzert, tiri vai interesanti palika.
Palikshu vecaks, gudrkas, noteikti uz siera valsti aizbraukshu pec istas mantas :)

robja
05-09-06, 15:29
Siera valsti :D :D :D

Čehija ir siera valts :D :D :D

FOX
05-09-06, 15:39
Es Čehijā biju iepircis absintu 70C ja nemaldos pa 6ls, bet taa izskatiijaas peec krutkas. piedzerties ta varēja 1 un 2, bet nākamajā dienā galva sāpēja. Šķaidot ar ūdeni krāsa nemainijās.

Robchx
05-09-06, 15:55
Zinu vienu Absintha pudeli, iista manta (100%origjinaals), kuru Latvijaa nemaz nevar nopirkt, vismaz man taa liekas, jo neemsu redzeejis,
Pudelee maksaaja 45$ vai pat vairaak man liekas, un uz vinjas bij rakstiits 66%, vot taa ir manta, oo, atradu taas pudelees bildi, tik vinja nav, netaa., un man nav vinju kur ielikt, kojaas tika dzerts.. ja taadu redzat latvijaa, tad ziniet falshifka..

PS- par bildi, ja kadam vajag varu izsuutiit, vai arii iedoties linku kur varu vinju uplodot,

Robchx
05-09-06, 15:56
arii Lavijaa Absinth var dabuut pa 6 lati, vienaa veikalaa pa, 6.89LS, bet paaris metrus taalaak, taa pati pudele maksaa jau 8,99

ORiONz
05-09-06, 16:02
bildes var uzlikt uz http://www.imageshack.us/
un kaadeel domaa, ka Latvijaa buus tikai pakaldarinaajumi?
tas pats SKY ved lielaako dalu precu no Vaacijas, kaadel lai nevareetu buuut paardosanaa normaala pudele?

Robchx
05-09-06, 16:11
esmu psahlaik apgraiziits, man naav aarzemnieka, bet peec 18:00 apsolos ielikt pudeles bildi.

robja
05-09-06, 16:28
esmu psahlaik apgraiziits, man naav aarzemnieka, bet peec 18:00 apsolos ielikt pudeles bildi.

Kapeec te pat nevar vienkaarshio pievienot??