View Full Version : Veikals!
KUr Rīgā var iegādāties moddingam nepieciešamās lietas, biju alfā vienā veikalā aizmirsu kā sauca, tu bija tikai neon lampas case cooleri un vēl kaut kādas uzlīmītes, a man vajag vga cooleri iegādāties, vadiem zeķes, diodes.
Un kādu krāšu izmantot case krāsošanā, parastie baloni pa 4ls labi naw??
Tas veikals saucas kapital.
Veikali saistiiti ar moodingu:
1. www.jet.lv
2. 636
3. Capital
4. Da'zas lietas arii www.am-pm.lv
Mees paarsvaraa 80% peerkam aarpus LV.
Ja kraasosi plastmasas detaljas tad vajadziiga taada kraasa kas nesaeed plastmasu. :]
Ja gribi kaartiigi nokraasot tad bez smilshpapiira un gruntenes nekas neiznaax.
Viens no labakiem variantiem, bus nokraasot corpusu ar autokrasu (div, tris komponentigo), turesies muzzigi... un palitras izvele ir liela.
es zinu ka ir probleema notiiriit ieprieksseejo kraasu jo ja tu nesiisi kraasot tad noteikti vecaa kraasa buus jaannem passam nost (ja vinna paliks tad buus burbulli pie kraasas apdedzinaassanas ja taadu metodi protams dotajaa vietaa izmanto);)
Mees paarsvaraa 80% peerkam aarpus LV.
Ja kraasosi plastmasas detaljas tad vajadziiga taada kraasa kas nesaeed plastmasu. :]
Ja gribi kaartiigi nokraasot tad bez smilshpapiira un gruntenes nekas neiznaax.
A no kurienes jus perkat, kur ir normals shipping uz Latviju? Mosh iemet kadus linkus?
nesen sutiiju no www.frozencpu.com ! + ir loti atsauciigi, man iztruka pakaa paris lietas, kas bij sutiitas un vinji uzreiz taja pasha diena pec mana luguma izsutija detaljas ! Drizuma ir doma sutiit W/C komplektu no turienes, tad kaads vareetu piemesties arii ! :rolleyes:
nesen sutiiju no www.frozencpu.com ! + ir loti atsauciigi, man iztruka pakaa paris lietas, kas bij sutiitas un vinji uzreiz taja pasha diena pec mana luguma izsutija detaljas ! Drizuma ir doma sutiit W/C komplektu no turienes, tad kaads vareetu piemesties arii ! :rolleyes:
Bet tanii frozencpu.com dargs shipping uz Latviju, mosh zini vel citus linkus!
Dārgs? LOL
USPS 4-10day airmail ir tak megalēts.
Es pats vienmēr sūtu ar USPS airmail priority 3-5day.
nav tik traki ar shipingu - protams, vis jau arii atkariigs no izmeriem.. ! :rolleyes:
Dārgs? LOL
USPS 4-10day airmail ir tak megalēts.
Es pats vienmēr sūtu ar USPS airmail priority 3-5day.
nu, nu! Kas tad te man sanaca:
Thermaltake Tsunami VA3000BWA w/ $10 REBATE (ends 11/18/05)
Select A Power Supply: OCZ ModStream 520W
Subtotal: $267.97
Shipping Calculator
USPS Global Express Mail $206.50
USPS Air Parcel Post $158.65
FedEx Priority (1-3 days) $667.78
FedEx Economy (2-10 days) $521.19
pod kaifom esi kasti no aarzemeem vilkt? tas jau ir #$%^&.
normaalas thermaltake kastes ir pixmania.com un tepat pie EET.
Sakiet man, lūdzu, vai no pixmania.com vai frozencpu.com sūtot uz Latviju ir jāmaksā PVN? Ja jā tad apmēram cik %?
pod kaifom esi kasti no aarzemeem vilkt? tas jau ir #$%^&.
normaalas thermaltake kastes ir pixmania.com un tepat pie EET.
Thx par pixmania- tas i labs! :)
Mosh vel kadu linku vari iemest, kur normals shiping uz LV?
http://www.proline.lv/lv/store/catalog
http://www.am-pm.lv/index.php?cPath=166_128&sort=&filter_id=100
rekur ir Thermaltake keisi pie mums Latvijā.
kaa jau teicu, pazvani uz EET, tur vareesi arii nopirkt sakariigu thermaltake kasti par sakariigu naudu
Jaa, EET ir jaunie un smukie Thermaltake keisi.
Par to thermaltake case- to es tik ka piemeru iemtu par to shipingu, man jau interesee visaadas daljas, tapec mekleju pa visaadam arzemju lapaam! Tas jau ir nesameeriigas cenas ieksh LV marketiem :)
aaa, bija tak ieks boot.lv foruma taa liste ar visiem aarzemju veikaliem, kuri piegādā uz LV, tikai tagad nevaru atrast
Tak mosh ieksh shii foruma kautko lidzigu var ielikt!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.