View Full Version : Problēma ar RAID1
Situācija: Ir INTEL Q35ML plate, E6750 procis, 2x1024 Kingston rams, 2x160 WD RE2, W2003 Standart!
Problēma ir tāda, ka instalējot windu metas arā BSOD 0x0000000a
http://support.microsoft.com/kb/314063
Izdarītais, izrubīju visu lieko biosā, izmēģināju jaunāko un priekšpēdējo Matrix draiveri, nomainīju plati, ramu, barokli, tūlīt mainīšu HDD!
CPU nav pie rokas, bet šodien arī nebūs!
No n-tajiem servjiem pirmoreiz šāda je***, visu dienu jau čakarējos! :mad:
Kādam nav kādi ieteikumi?
Situācija: Ir INTEL Q35ML plate, E6750 procis, 2x1024 Kingston rams, 2x160 WD RE2, W2003 Standart!
Problēma ir tāda, ka instalējot windu metas arā BSOD 0x0000000a
http://support.microsoft.com/kb/314063
Izdarītais, izrubīju visu lieko biosā, izmēģināju jaunāko un priekšpēdējo Matrix draiveri, nomainīju plati, ramu, barokli, tūlīt mainīšu HDD!
CPU nav pie rokas, bet šodien arī nebūs!
No n-tajiem servjiem pirmoreiz šāda je***, visu dienu jau čakarējos! :mad:
Kādam nav kādi ieteikumi?
tu esi drošs, kad tu pirms OS install izvēlies pareizo RAID draiveri? intel raid tutorialā vismaz tika minēts, ka izvēloties nepareizo raid draiveri, tas tomēr tiek ielādēts un tad jau pie paša install (pēc tam kad pārkopējas install faili) lec laukā error vai blue screen :D
No kurienes tad es viņu izvēlēšos! :) Intel vairs nav Floppy (USB ļoti bieži nokaras) Visus draiverus (ICH9) saintegrēju CD!
No kurienes tad es viņu izvēlēšos! :) Intel vairs nav Floppy (USB ļoti bieži nokaras) Visus draiverus (ICH9) saintegrēju CD!
man bija floppy :D
asus p5k-e gadījumā es no mobo draiveru diska uzcepu floppy, un tiekot līdz "Press F5 if you......" tur bija choice starp 5 draiveriem ;)
Zinu jau zinu, nav jau pirmais dators ar Raid! Bet šeit ir mistika, mainot cietņus parādījās 0x0000004e
http://support.microsoft.com/kb/291806
nu naaksies tev vai nu ar to USB flopi chakareeties, vai arii to iisto un vieniigo draiveri ieintegreet, jo arii shis errors ir deelj nepareizajiem..
Instigater
11-23-07, 16:00
murajs, es arii shitaadu fignju vienreiz ciiniiju, izraadiijaas, ka kaut kaada ne paaraak legaala winda taisija sho joku, bet no orgjinaalaa diska peec draiveru ielaades viss bija jauki, pa manam domaat, ka tur jau bija integreeti kaut kaadi veci intel draiveri, kas meta shaadu zilo logu.
Mjā, par 99% (1% atstāju CPU) esmu pārliecināts, ka problēma ir draiveros, pirmdien mēģināšu USB flopi! Izmēģināju visus piedāvātos Intel draiverus, kas atbalsta ICH9, rezultāts līdzīgs! Logs ir x64 un ir legāls. Sāk rasties aizdomas par draiveru nesavietojamību ar plati! Mēģināju: 7.8.0.1012 un 7.6.0.1011 draiveru versijas!
Piepildījās 1%! Tik sen nebiju redzējis gļukojošu procesoru! :eek:
Mlin slinkums cept jaunu topiku tapēc rakstu te:
tatad jau otro reizi uzmetu windu uz intel matrix raid 0 masīva- viss iet bez probzām tik ilgi kamēr es neuzlieku čipseta draiverus- jo tad uzreiz atrubās visi USB porti iekš windas! :mad:
Pašam zb ķimerēties tapēc prasu šeit moš kadam kautkas līdzīgs jau ir bijis! Ja nē tad lieku windu pa jaunu un mēģināšu uzlikt jaunākus čipseta draiverus, jo abas šīs reizes liku draiverus no oriģinālā CD!
Tatad mobo Asus Blitz Formula, bez raida vienmēr viss ir gājis bez probzām arī ar tiem pašiem čipseta draiveriem! :confused:
DeadmaroZ-TLOTL
12-15-07, 16:07
novelc no neta neliec no diska
novelc no neta neliec no diska
skatos netā ka tie arī ir vienīgie čipseta priekš intel! :o
Taks pēc intel matrix guru -JJ- ieteikuma :p uzinstalēju Intel Matrix raid consoli, kā arī intereses pēc enablēju write caching pēc JJ vārdiem lai izbaudītu Intel Matrix full powa! :D
Un ziņkārības pēc arī uzmetu vēlreiz chipseta draiverus un par brīnumu visi USB griežas! :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.